People

Ο «αγαπημένος» καλεσμένος στα πάρτι του Diddy τυχαίνει να είναι και ο αγαπημένος σου ηθοποιός

Ο «αγαπημένος» καλεσμένος στα πάρτι του Diddy τυχαίνει να είναι και ο αγαπημένος σου ηθοποιός

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, mikropragmata.lifo.gr

Σε ένα clip που πλέον είναι viral, ο Diddy αποκαλύπτει τον Νο1 καλεσμένο των «θρυλικών» -εγκληματικών- πάρτι του.

Ο Tony Buzbee, δικηγόρος με έδρα στο Τέξας, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου πως ο Diddy αναμένεται να αντιμετωπίσει επιπλέον 120 κατηγορίες, οι οποίες θα αφορούν άτομα που έχουν ζητήσει νομική εκπροσώπηση και αναμένεται να καταθέσουν σύντομα μηνύσεις εναντίον του, ισχυριζόμενα πως είναι θύματά του.

Κάποιες από τις κατηγορίες αφορούν βίαιη σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική κακοποίηση, διευκόλυνση σεξουαλικής πράξης με ουσίες ελέγχου, εξαναγκαστική πορνεία, σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά, διάδοση βιντεοσκοπήσεων και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Οι περισσότεροι έκαναν τις σχετικές καταγγελίες στις αρχές. Τώρα ωστόσο το θέμα είναι άλλο. Πριν αρκετό καιρό, όταν όλα ήταν ακόμα ρόδινα για τον Diddy, είχε κατονομάσει τον σελέμπριτι από τον οποίο άρχιζε η λίστα των καλεσμένων των freak offs, ναι των γνωστών πάρτι του Diddy.

Αυτός ο Νο1 καλεσμένος τυχαίνει να είναι και ο αγαπημένος σου ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες ένα απόσπασμα συνέντευξης που είχε δώσει ο Diddy έχει γίνει viral, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό το βίντεο κατονομάζει τον πιο αγαπημένο καλεσμένο των «θρυλικών» ως τότε, εγκληματικών σήμερα, πάρτι του.

Τον είχαν ρωτήσει ποιος είχε «κλειδώσει» το Νο1 της λίστας με τους καλεσμένους στα White Parties, που εξελίχθηκαν σε Freak Offs. Και είχε απαντήσει το εξής:

Ναι, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν το άτομο που έπαιρνε πρώτο την πρόσκληση και που τώρα μένει σιωπηλός, όπως όλοι οι διάσημοι φίλοι του Diddy. Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ντι Κάπριο διευκρίνισαν πως έχει χρόνια να επικοινωνήσει με τον ράπερ και απέχει από τα πάρτι του, καθώς έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του. Ντοκουμέντα δείχνουν τον Ντι Κάπριο να είναι στο πάρτι των 50ων γενεθλίων του Diddy, το 2019, μαζί με τους Jay Z, Beyonce, Post Malone, Kate Beckinsale, καθώς και άλλα σούπερ διάσημα πρόσωπα.

Πηγή:Mikropragmata.lifo.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments