Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η δουλειά των βουλευτών είναι να ρωτούν

Άδωνις Γεωργιάδης: Η δουλειά των βουλευτών είναι να ρωτούν

Πηγή Φωτογραφίας: [371089] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Χρήσιμη χαρακτήρισε την ερώτηση των 8 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

«Η δουλειά των βουλευτών είναι να ρωτούν», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την είσοδό του στη Βουλή.

Στη Βουλή έχει προγραμματιστεί συνάντηση με βουλευτές του κόμματός του. Ο ίδιος χαρακτήρισε την ερώτηση των 8 κοινοβουλευτικών ως καλογραμμένη, μη επιθετική και χρήσιμη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επέκταση της απαλλαγής συμμετοχής στα φάρμακα για τους συνταξιούχους. «Πρόκειται για θέμα πολιτικών προτεραιοτήτων», δήλωσε, εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις του με τους συναδέλφους του. Επιπλέον, ανέφερε ότι στο παρελθόν έχει δεχθεί ομαδικές ερωτήσεις από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι με την ερώτηση τους, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ζητούν να επεκταθεί η απαλλαγή φαρμακευτικής δαπάνης σε όλους τους συνταξιούχους που σήμερα πληρούν τα κριτήρια παροχής του παλιού ΕΚΑΣ. Με τον τρόπο αυτό, όπως υποστηρίζουν, αίρεται η αδικία για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους που επιβαρύνονται σε αντίθεση με τους παλιούς δικαιούχους του ΕΚΑΣ που αν και λαμβάνουν το ίδιο ύψος σύνταξης έχουν μηδενική συμμετοχή στη δαπάνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments