Αθλητισμός

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός: Προηγήθηκαν αλλά δεν νίκησαν οι «πράσινοι» [1-1]

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός: Προηγήθηκαν αλλά δεν νίκησαν οι «πράσινοι» [1-1]

Πηγή Φωτογραφίας: CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟ (BORISLAV ZDRINJA / ZIPAPHOTO)

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Μπακασέτα στο ματς με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Μπακασέτα στο ματς με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League, στο δεύτερο ημίχρονο όμως δέχθηκε την ισοφάριση και έμεινε στο 1-1.

Το ιδανικό για τους «πράσινους» ήταν το να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θεωρητικά θα απλοποιούσε τα πράγματα για τη συνέχεια του παιχνιδιού και αυτό το γκολ όντως το πέτυχαν, στο 11′, με τον Μλαντένοβιτς να κάνει το γύρισμα από αριστερά έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και τον Μπακασέτα να εκτελεί αμέσως για το 0-1.

Η ομάδα του Αλόνσο έπρεπε να μπει στο β’ μέρος με στόχο το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη, αυτό όμως το πέτυχαν οι γηπεδούχοι… Στο 50′ ο Ερέρα εκτέλεσε φάουλ και ο Ντεσπότοβιτς με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι για το 1-1.

Αμέσως μετά μάλιστα, στο 52′, οι Βόσνιοι πήγαν και για την… ανατροπή με το σουτ του Ερέρα αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ. Γενικά σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού η Μπόρατς πίεζε αρκετά κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ, χωρίς όμως να κερδίσει κάτι από αυτά.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Μάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Βούκσεβιτς (67′ Κβρζιτς), Μέιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Σκόρουπ (67′ Νικόλοφ), Όγκρινετς, Κουλάσιν, Σάβιτς (88′ Τσάβιτς), Σρέτσκοβιτς (77′ Χρέλια), Ντεσπότοβιτς (88′ Μάρτσετιτς).

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Ίνγκασον, Κώτσιρας, Μαξίμοβιτς (78′ Αράο), Τσέριν (65′ Τετέ) , Μπακασέτας (78′ Μαντσίνι), Τζούρισιτς, Πελίστρι (65′ Ουνάι), Σπόραρ (69′ Ιωαννίδης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments