Lifestyle

Βαλάντης: «Θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη για μια νύχτα με την κιθάρα της στο τζακούζι μου»

Βαλάντης: «Θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη για μια νύχτα με την κιθάρα της στο τζακούζι μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Βαλάντης: «Θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη για μια νύχτα με την κιθάρα της στο τζακούζι μου»

«Το θεώρησα πολύ σέξι» σχολίασε ο τραγουδιστής

Ο Βαλάντης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της να βγάλει την μπλούζα της σε συναυλία.

«Η Ματούλα έχει μια ιδιαίτερη φωνή και αυτή είναι η επιτυχία της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτός ο ντόρος. Οι καλλιτέχνες είναι ροκ σταρ πάνω στη σκηνή. Τι μας ενόχλησε ακριβώς από αυτό που έκανε; Έχουμε φτάσει στο 2024, έχουν δημιουργηθεί κινήματα σε όλον τον κόσμο για τον ρατσισμό και γινόμαστε οι χειρότεροι. Είχα κάνει κάποιες δηλώσεις που παρανοήθηκαν όταν είχα πει για τους παχύσαρκους. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω, έχω έναν χρόνο να βγω στην τηλεόραση» σημείωσε αρχικά ο Βαλάντης.

«Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνησή της. Κι εγώ πολλές φορές ως καλλιτέχνης πάνω στη σκηνή έχω αισθανθεί την ανάγκη να βγάλω τα ρούχα μου. Είναι κάτι που το αισθάνεται ο καλλτέχνης. Με κράτησε η τρίχα που έχω πάνω μου, δεν είχα κάνει αποτρίχωση. Το θεώρησα και πάρα πολύ σέξι. Θα την καλούσα την κ. Ζαμάνη για μια νύχτα με την κιθάρα της στο τζακούζι μου! Μου αρέσει σαν γυναίκα, αυτό που βγάζει! Δεν είναι πάντα η ομορφιά!» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Το κάνουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες. Κάθε καλλιτέχνης κάνει το δικό του σόου με την δική του προσωπικότητα. Όποιος θέλει το βλέπει, όποιος θέλει δεν το βλέπει. Και ο Μαζωνάκης κάνει τα δικά του! Παιδιά, αφήστε τους καλλιτέχνες να κάνουν ό,τι θέλουν. Ο κόσμος πληρώνει και τους βλέπει, όποιος δεν θέλει δεν θα πληρώσει ξανά» ανέφερε o Bαλάντης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments