Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Αισχρή η ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Αρχής για τον νεκρό Ιωνά

Άδωνις Γεωργιάδης: Αισχρή η ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Αρχής για τον νεκρό Ιωνά

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ποιο το "έγκλημα" που τον κατέστησε "ένοχο";»

Ως «προφανώς αισχρή» χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Κοινότητας για τον νεκρό Ιωνά, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως η εν λόγω ανακοίνωση αποτελεί και την απόδειξη του πραγματικού προβλήματος.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κάθε Εβραίος πολίτης κρίνεται αυθαίρετα ένοχος και πρέπει να πληρώσει με τη ζωή του είτε από τρομοκράτες, είτε από ρουκέτες, είτε από σφαγές, όπως αυτή της 7ης Οκτωβρίου: «Ποιο το «έγκλημα» του Ιωνά που το κατέστησε «ένοχο», υπηρετούσε στον Ισραηλινό Στρατό…όμως όλοι οι πολίτες του Ισραήλ, άνδρες αλλά και γυναίκες υπηρετούν στον Στρατό καθώς το κράτος αυτό περιβάλλεται από εκατομμύρια εχθρούς που καθημερινά ορκίζονται ότι θα το αφανίσουν από τον χάρτη», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

Η ανακοίνωση της «Παλαιστινιακής Κοινότητας» για τον νεκρό Ιωνά εκτός από προφανώς αισχρή, αποτελεί και την απόδειξη του πραγματικού προβλήματος. Κατά τους Παλαιστινίους κανένας Εβραίος πολίτης δεν είναι αθώος άρα όλοι καλώς σκοτώνονται είτε από τρομοκράτες, είτε από ρουκέτες, είτε από σφαγές όπως της 7ης Οκτωβρίου. Ποιο το «έγκλημα» του Ιωνά που το κατέστησε «ένοχο», υπηρετούσε στον Ισραηλινό Στρατό…όμως όλοι οι πολίτες του Ισραήλ, άνδρες αλλά και γυναίκες υπηρετούν στον Στρατό καθώς το κράτος αυτό περιβάλλεται από εκατομμύρια εχθρούς που καθημερινά ορκίζονται ότι θα το αφανίσουν από τον χάρτη. Ο Ίωνας περπατούσε αμέριμνος και άοπλος στο δρόμο, στην πόλη του, στο σπίτι του και δύο τρομοκράτες τον σκότωσαν εν ψυχρώ, αλλά δεν ήταν αθώος σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή διότι υπηρέτησε την θητεία του στον στρατό…γί´αυτό είμαστε με το Ισραήλ διότι έχουν και οι Εβραίοι το δικαίωμα να έχουν πατρίδα στην οποία θα είναι επιτέλους ασφαλείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments