Αθλητισμός

Συνεχίζει το σερί νικών ο εντυπωσιακός Άρης που επικράτησε 2-0 της Λαμίας

Συνεχίζει το σερί νικών ο εντυπωσιακός Άρης που επικράτησε 2-0 της Λαμίας

Πηγή Φωτογραφίας: [372336] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» ο φορμαρισμένος Άρης 

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» ο φορμαρισμένος Άρης τη Λαμία. Για την 7η αγωνιστική της Super League, οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχτηκαν την ομάδα της Φθιώτιδας και δεν προβληματίστηκαν καθόλου, φτάνοντας στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, η οποία και τους εξασφάλισε την άνοδο στην κορυφή «πιάνοντας» την ΑΕΚ!

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ο Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός στράικερ των «κιτρινόμαυρων» πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, κάνοντας εύκολη τη ζωή των συμπαικτών του. Στην αντίπερα όχθη, ο Λεωνίδας Βόκολος κατάλαβε πως έχει πολλά να βελτιώσει για να πετύχει τους στόχους της η Λαμία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το ματς άρχισε ιδανικά για τον Άρη, καθώς μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ. Ο Μόντσου εκτέλεσε φάουλ και ο Μορόν με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0!

Ο Ντιαντί στο 8’ έχασε την ευκαιρία απέναντι στον Κόστιτς, ενώ η Λαμία απείλησε με σουτ του Σαλιού Γκούιντο στο 16’. Δέκα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης έκανε ωραία προσπάθεια αλλά πλάσαρε λίγο άουτ.

Όλα αυτά μέχρι να έρθει το 43’, όταν και ο Άρης ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη του. Ο Μορόν πήρε την πάσα απ’ τον Σιφουέντες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς για το 2-0!

Το δεύτερο μέρος ήταν περισσότερο διαχείριση του αποτελέσματος για τον Άρη, το οποίο ήρθε με άνεση. Ο Σουλεϊμάνοφ στο 79’ άνοιξε το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία, ενώ ο Μπίκοβ στο 85’ σούταρε άουτ.

Ντεμπούτο έκανε ο Κουάισον με τους γηπεδούχους, με το ματς να ολοκληρώνεται 2-0. Έτσι ο Άρης ανέβηκε στους 14 βαθμούς, με τη Λαμία να μένει στους 5 έχοντας να νικήσει από την πρεμιέρα της Super League.

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κίτρινες: Μοντόγια – Σαραμαντάς, Αντράντε, Ρινγκ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Χουάνκαρ (87’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Ρόουζ, Μόντσου, Σιφουέντες (72’ Νταρίντα), Ντιαντί (72’ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία, Σίστο (63’ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (87’ Κουάισον).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς (46’ Μέκιτς), Ραντόνια (80’ Ντεντάκης), Νούνιες, Δοϊρανλής (66’ Ενρίκεζ), Μπίκοβ (80’ Αθανασακόπουλος), Ρινγκ, Γκούιντο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments