Πολιτική

«Ό,τι και να μεθοδεύσουν,κανένας δεν θα σταματήσει τον Κασσελάκη» λέει το περιβάλλον του

«Ό,τι και να μεθοδεύσουν,κανένας δεν θα σταματήσει τον Κασσελάκη» λέει το περιβάλλον του

Πηγή Φωτογραφίας: Ο Στέφανος Κασσελάκης στη παράσταση Outro στο θέατρο Πλύφα. Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθες, κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει τον Στέφανο Κασσελάκη», σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του αναφερόμενες στην παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη

«Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθες, κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει τον Στέφανο Κασσελάκη», σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του αναφερόμενες στην παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

«Η υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά, επειδή τα μέλη του κόμματος και η κοινωνία διψούν για αλλαγή και ανανέωση. Όσα προσκόμματα και να βάλουν, η επιθυμία για έναν σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δυνατή», αναφέρουν.

Πάντως ο Στέφανος Κασσελάκης μπορείν να μην πήγε στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και να κατέθεσε μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη το πόθεν έσχες του και τις 87 υπογραφές για την υποψηφιότητά του, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου (5/10/24) απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να πηγαίνει σε θεατρική παράσταση.

Συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, ο Στέφανος Κασσελάκης, πέρασε μπροστά από τα τηλεοπτικά συνεργεία αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, είπε στους δημοσιογράφους: «Είμαι σε παράσταση, το εκτιμώ. Όταν είναι να πω κάτι θα το πω στον δικό μου χρόνο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments