Αθλητισμός

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός: Με το δεξί στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι» [66-80]

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός: Με το δεξί στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι» [66-80]

Πηγή Φωτογραφίας: [372372] BASKET LEAGUE 2024-2025 / ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΠΑΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε από την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Χωρίς να πατήσει το πόδι του στο… γκάζι και χωρίς να απειληθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR, των σημαντικών προβλημάτων (παρατάχθηκε χωρίς Οσμάν, Παπαπέτρου και Γκριγκόνις) πραγματοποίησε μια απολύτως θετική πρεμιέρα στη Stoiximan Greek Basketball League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν της Καρδίτσας εκτός έδρας με 80-66 περνώντας ένα εύκολο απόγευμα και κάνοντας και την απαραίτητη συντήρηση εν όψει Μπάγερν Μονάχου.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με 16 πόντους, ενώ ο Ομέρ Γιούρτσεβεν είχε 15 πόντους και 13 ριμπάουντ, κάνοντας ένα ακόμα double-double. Από 10 πόντους είχαν Γκραντ και Λεσόρ, με τον Κώστα Σλούκα να μοιράζει 6 ασίστ. Για την ομάδα του Κώστα Παπανικολόπουλου ο Ουότσον είχε 11 πόντους και ο Λεωνίδας Κασελάκης 10.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να επιβάλλουν από την αρχή τον ρυθμό τους. Τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έπαιζαν από… μακριά, κυρίως με τον Καμπερίδη, οι «πράσινο» «τάιζαν» τον Γιούρτσεβεν ο οποίος με 7 πόντους «οδηγούσε» την ομάδα του στο 5-9, στο 4’. Εκεί ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με τρίποντο έκανε το 7-12. Ο Κασελάκης πρόσθεσε δύο ακόμα πόντους, αλλά ένα μίνι σερί 0-5 των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το 9-17, με τους «πράσινους» να «κλείνουν» το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 14-21.

Τα Δεκάλεπτα: 14-21, 31-42, 50-59, 66-80

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments