Ελλάδα

«Μέτρα ασφαλείας μηδέν», λέει ο αδελφός του νεκρού 54χρονου από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»

«Μέτρα ασφαλείας μηδέν», λέει ο αδελφός του νεκρού 54χρονου από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»

Πηγή Φωτογραφίας: tempo24//«Μέτρα ασφαλείας μηδέν», λέει ο αδελφός του νεκρού 54χρονου από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 54χρονου φύλακα στο Αγρίνιο

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 54χρονου φύλακα στο Αγρίνιο που αγνοούνταν μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Κασσάνδρα».

Ο 54χρονος φύλακας λατομείου στο χωριό Λεπενού εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση έξι χιλιομέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, χείμαρρος που φούσκωσε από τις ισχυρές καταιγίδες σάρωσε τα πάντα.

Σπίτια πλημμύρησαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, καλλιέργειες καταστράφηκαν ενώ οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο αδελφός του άτυχου άνδρα.

«Εγώ είχα ανησυχία και ξύπνησα τέσσερις με πέντε το πρωί αρκετές φορές. Άκουγα βοή. Λέω “τι βοή είναι αυτή”;. Δεν ήταν αέρας, πρέπει να έρχεται νερό από το ρέμα. Το πρωί ήμουν στο Αγρίνιο, με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί από το χωριό μου λέει “ψάχνουμε τον αδελφό σου”. Εγώ ήξερα ότι δουλεύει νύχτα στο εργοτάξιο. Έχει δύο κινητά, το ένα ήταν απενεργοπιοιημένο και το άλλο καλούσε. Δεν το σήκωνε. Το άλλο ήταν κλειστό γι΄ αυτό με φάγανε τα σημάδια εμένα. Ξύπνησα τη γυναίκα μου και της λέω “πήγαινε να δεις γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνο, κάτι έγινε”, λέω. Λέει “δεν είναι σπίτι”.

Μετά μπήκα στη διαδικασία και πήγα πάνω και βρήκα το αμάξι, έσπασα το παρμπρίζ μη τυχόν και είναι μέσα. Και μετά ειδοποιήσαμε Πυροσβεστική και αστυνομία και έγιναν έρευνες και τον βρήκαμε έξι με εφτά χιλιόμετρα κάτω μακριά, έξω από το χωριό, κάτω στο ρέμα. Είχε έναν γιο, φοιτητή. Κάθε τόσο γίνονται ατυχήματα σοβαρά. Μέσα στο ρέμα φυλάκιο. Δεν είμαστε σοβαροί. Τριτοκοσμικές χώρες καταντήσαμε. Μέτρα ασφαλείας μηδέν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments