Ελλάδα

Πώς έπεσε από την ταράτσα ο 14χρονος στη Θεσσαλονίκη [vid]

Πώς έπεσε από την ταράτσα ο 14χρονος στη Θεσσαλονίκη [vid]
Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έκανε παρκούρ μαζί με φίλους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το παιδί μαζί με άλλους 10 περίπου φίλους του ανέβηκαν σε μια οικοδομή που είναι υπό κατασκευή 15-20 χρόνια. Εκεί προσπάθησε να πηδήξει σε μια άλλη ταράτσα, αλλά προσγειώθηκε με τα πόδια σε ένα τζάμι το οποίο έσπασε και στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό του φωταγωγού.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται χωρίς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια.

Ένοικος της διπλανής πολυκατοικίας είπε ότι «το παιδί ανέβηκε στη διπλανή οικοδομή. Συνηθίζουν να ανεβαίνουν τα παιδιά από δίπλα, επειδή είναι γιαπί. Ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στη δική μας».

«Σε ένα σημείο η ταράτσα η δίκη μας έχει γυαλί, φωταγωγό και έτσι όπως πήδηξε με φόρα από τη διπλανή ταράτσα στη δική μας, έσπασε το τζάμι και έπεσε κάτω στο φωταγωγό, στο ισόγειο», πρόσθεσε η γυναίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments