Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρόεδρος της ΝΔ και δεν έχει σκοπό να αυτοκτονήσει πολιτικά

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρόεδρος της ΝΔ και δεν έχει σκοπό να αυτοκτονήσει πολιτικά

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρόεδρος της ΝΔ και δεν έχει σκοπό να αυτοκτονήσει πολιτικά

Έχουμε τρία χρόνια καθαρής διακυβέρνησης – Η ερώτηση των 8 δεν ήταν αντάρτικο

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενότητας», σημείωσε, ανάμεσα στα άλλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τοποθετούμενος σε σχέση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέτουν ζήτημα εσωκομματικής ενότητας του κυβερνώντος κόμματος, ο υπουργός τόνισε πως «η ερώτηση, που υποβλήθηκε από τους 8 συναδέλφους μου της Νέας Δημοκρατίας για τη μηδενική συμμετοχή στα φάρμακα δεν είναι αντάρτικο. Πρόκειται για μια πολύ λογική ερώτηση. Το ζήτημα που θέτει η ερώτηση των 8 βουλευτών, είναι υπαρκτό. Έλαβα εντολή από τον πρωθυπουργό να μετρήσω τα περιθώρια που υπάρχουν, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημα. Αν υπάρχουν τα περιθώρια, θα υιοθετήσω την πρόταση των 8 βουλευτών.  Οι βουλευτές έχουν ως δουλειά να εντοπίζουν προβλήματα και αδυναμίες και αυτό ακριβώς έκαναν οι 8 βουλευτές. Η ερώτηση των 11 βουλευτών είχε πιο σκληρό ύφος, ενώ η ερώτηση των 8 ήταν διατυπωμένη σε πιο ήπιο ύφος».

Σύμφωνα, δε, με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «στη Νέα Δημοκρατία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενότητας. Έχουμε μπροστά μας τρία χρόνια καθαρής διακυβέρνησης έως το 2027. Εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στην παραγωγή του μεταρρυθμιστικού έργου Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της ΝΔ. Έχουμε αρχηγό, τον έχουμε εκλέξει και πρόσφατα τον τίμησε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός. Δεν υπάρχουν πολιτικοί αυτόχειρες στη Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στη στάση των δύο προέδρων της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά,  ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως «αν κάποιοι αντιλαμβάνονται περισσότερο παντός άλλου η παράταξη να παραμένει ενωμένη, είναι σίγουρα δύο πρόσωπα που έχουν τιμηθεί από την παράταξη με τα ανώτατα αξιώματα και έχουν κυβερνήσει και το κράτος. Δεν έχω καμιά ανησυχία ως προς την ορθή κρίση του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά. Εγώ θα ήθελα να είναι παρόντες στο street party στη Ρηγίλλης. Το ότι δεν ήρθαν δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνουμε πρώτο θέμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments