Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα στην Αττική – Πρώτος ο Γερουλάνος, δεύτερη η Διαμαντοπούλου

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα στην Αττική – Πρώτος ο Γερουλάνος, δεύτερη η Διαμαντοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: [372354] ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ -ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τα αποτελέσματα των υποψηφίων στην Αττική

Πρωτιά καταγράφει στην Αττική ο Παύλος Γερουλάνος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα αποτελέσματα στην Κεντρική Μακεδονία – Πρώτος ο Ανδρουλάκης, δεύτερη η Διαμαντοπούλου

Πρωτιά καταγράφει στην Κεντρική Μακεδονία ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Με βάση την ενσωμάτωση του 93,2% των εκλογικών τμημάτων, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 28,23%, η Άννα Διαμαντοπούλου με 24,27%, ο Παύλος Γερουλάνος με 21,58%, ο Χάρης Δούκας με 21,14%, ο Μιχάλης Κατρίνης με 2,82%, η Νάντια Γιαννακοπούλου με 1,96%.

ΠΑΣΟΚ: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού σε Ηνωμένο Βασίλειο, Παρίσι, ΒρυξέλλεςΓνωστά έγιναν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ σε Λονδίνο, Βρυξέλλες και Παρίσι, με τη συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού να είναι δυναμική.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 20:00 και ήδη έχει αρχίσει η καταμέτρηση στα εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Νωρίτερα είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα από τη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ, ενώ όσο περνά η ώρα πληθαίνει η ροή των αποτελεσμάτων.

ΠΑΣΟΚ: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στη Μεγάλη Βρετανία δημιουργήθηκε μόνο ένα εκλογικό κέντρο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Η κάλπη άνοιξε στις 10:22 τοπική ώρα και έκλεισε στις 5 το απόγευμα. Η εκλογική διαδικασία πήρε παράταση μιας ώρας, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι ήρθαν αφότου έκλεισαν οι κάλπες και τελικά δεν κατάφεραν να ψηφίσουν.

Συνολικά ψήφισαν 266 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Παύλος Γερουλάνος: 96 Άννα Διαμαντοπούλου: 92 Νίκος Ανδρουλάκης: 46 Χάρης Δούκας: 24 Νάντια Γιαννακοπούλου: 3 Μιχάλης Κατρίνης: 3 Άκυρα: 2

Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση τον Δεκέμβριο του 2021 στη Μεγάλη Βρετανία είχαν ψηφίσει 224 άτομα. ΠΑΣΟΚ: Τα αποτελέσματα στις Βρυξέλλες

Άννα Διαμαντοπούλου: 122 Παύλος Γερουλάνος: 114 Νίκος Ανδρουλάκης: 41 Χάρης Δούκας: 29 Μιχάλης Κατρίνης: 5 Νάντια Γιαννακοπούλου: 4

Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο Παρίσι

Άννα Διαμαντοπούλου: 19 Χάρης Δούκας: 14 Παύλος Γερουλάνος: 12 Νίκος Ανδρουλάκης: 8 Νάντια Γιαννακοπούλου: 2 Μιχάλης Κατρίνης: 1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments