Πολιτική

Κεχαγιά για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Το κομβικό σημείο θα είναι η διενέργεια του συνεδρίου

Κεχαγιά για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Το κομβικό σημείο θα είναι η διενέργεια του συνεδρίου

Πηγή Φωτογραφίας: [369669] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΒΟΥΛΑ ΚΕΧΑΓΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Τα πράγματα είναι ιδιαίτερη δύσκολα και απαιτείται ψυχραιμία, την οποία δεν βλέπω από καμία πλευρά»

Διαρκείς είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου λίγη ώρα μετά την κατάθεση της επίσημης υποψηφιότητας Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος, ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ Θέμης Μουμουλίδης κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Στις εξελίξεις αυτές αναφέρθηκε η Βούλα Κεχαγιά, δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Τα πράγματα είναι ιδιαίτερη δύσκολα και απαιτείται ψυχραιμία, την οποία δεν βλέπω από καμία πλευρά. Το κομβικό σημείο θα είναι η διενέργεια του Συνεδρίου. Καλό είναι να μη συνωμοσιολογούμε και να δεχτούμε το τεχνικό πρόβλημα πως δεν υπήρχε αίθουσα. Μία βδομάδα πριν ή μία εβδομάδα μετά δεν αλλάζει η ουσία του Συνεδρίου. Εφόσον ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος, αν μέσα από το Συνέδριο θα επιδιώξει να αρθεί ή να ακυρωθεί η απόφαση της έκπτωσής του από την ΚΕ. Ο κ. Κασσελάκης είπε ξεκάθαρα πως κάποιοι φίλοι του, πρέπει να γραφτούνε ως μέλη ούτως ώστε να έχουν και μεγαλύτερο έλεγχο στους Σύνεδρους. Όσοι πιο πολλοί Σύνεδροι είναι με την πλευρά Κασσελάκη, τόσο πιο εύκολα ενδεχομένως θα περάσει αποφάσεις, εικάζουμε αυτή τη στιγμή, που ο ίδιος θέλει να περάσει. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτή η πλευρά θα μπορέσει να περάσει τέτοια ζητήματα, διότι το Συνέδριο δεν γίνεται για να μπαίνουν ζητήματα από το όποιο υποψήφιο αλλά ο χαρακτήρας του είναι η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Το καταστατικό λέει πως εφόσον αμφισβητηθεί ο πρόεδρος από την ΚΕ, το κόμμα οδηγείται σε Συνέδριο. Η άλλη πλευρά λέει ότι το Συνέδριο έρχεται για να οδηγήσει το κόμμα σε εσωκομματικές εκλογές, όχι για να συζητήσει επί της αμφισβήτησης».

Αναφερόμενη στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ είπε πως είναι πολύ σημαντικές και είπε πως ο αριθμός της συμμετοχής μπορεί να επηρεάσει τα ποσοστά των υποψηφίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments