Πολιτική

Ώρα εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – Τα μηνύματα των 6 υποψηφίων

Ώρα εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – Τα μηνύματα των 6 υποψηφίων

Πηγή Φωτογραφίας: [371830] ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Το μεγάλο στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ είναι η συμμετοχή. Στόχος είναι να ξεπεράσουν τους 270.000, που είχαν ψηφίσει το 2021 στις εσωκομματικές εκλογές

Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίες θα καθορίσουν ποιοι από τους έξι υποψηφίους θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο της 13ης Οκτωβρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 16 ετών, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων και των αλλοδαπών που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται σε 3 ευρώ. Είναι σημαντικό να προσκομίσουν έγγραφα ταυτοποίησης, όπως αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης, τα οποία θα καταχωρίζονται σε τάμπλετ για τη διασφάλιση της διαφάνειας και την αποφυγή διπλοψηφίας.

Επιπλέον, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να παρέχουν τον ΑΜΚΑ τους, ο οποίος θα προκύπτει από δημόσιο έγγραφο (π.χ. e-ΕΦΚΑ) και θα επιδεικνύεται στην εφορευτική επιτροπή. Οι συμμετέχοντες στον πρώτο γύρο θα έχουν δικαίωμα ψήφου και στον δεύτερο, και θα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε από τα 950 εκλογικά κέντρα που έχουν οργανωθεί σε όλη τη χώρα.

Το κύριο στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ είναι η συμμετοχή των ψηφοφόρων. Ο στόχος είναι να ξεπεραστούν οι 270.000 ψήφοι που καταγράφηκαν το 2021 στις εσωκομματικές εκλογές, κάτι που θα αποδείξει τη δυναμική του κόμματος. Φυσικά, αυτό θα ευνοήσει ορισμένους υποψηφίους, όπως την Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά συνολικά θα προσφέρει στο κόμμα μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ενισχύσει τις δυνάμεις του.

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αλλαγής, να δώσουμε δύναμη και να ανακτήσουμε την ελπίδα. Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει πορεία, προκειμένου να κλείσουμε τον κύκλο της επιβίωσης και να κάνουμε το επόμενο βήμα», δήλωσε ο Χάρης Δούκας, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία. Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι σήμερα όλοι αναγνωρίζουν πως η μοναδική υποψηφιότητα που εξασφαλίζει αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο είναι η δική μας.

«Οι νίκες στις μάχες ανήκουν σε εκείνους που αγωνίζονται στις δύσκολες στιγμές, σε αυτούς που είναι παρόντες και όχι σε όσους απουσιάζουν. Αυτό ισχύει τόσο για το παρόν όσο και για το πρόσφατο παρελθόν, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε το κίνημά μας. Σήμερα, έχουμε την ευθύνη να κερδίσουμε μια κρίσιμη μάχη: την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ ως ενός ισχυρού κινήματος που μπορεί να προσφέρει μια πειστική κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ και το πολιτικό σύστημα. Αυτή η ευκαιρία εξαρτάται από τη μαζική συμμετοχή. Καλώ όλους σας, φίλες και φίλοι, μέλη, καθώς και όλους όσοι επιθυμούν να δουν αλλαγές στη χώρα, να προσέλθετε στις κάλπες», πρόσθεσε η Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι σήμερα θα μιλήσουν οι πολίτες, η καρδιά και η ψυχή του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments