Αθλητισμός

Βαρούχας: Δεν δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΚ, διπλό μαρκάρισμα στον Περέιρα [vid]

Βαρούχας: Δεν δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΚ, διπλό μαρκάρισμα στον Περέιρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [372335] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας της ΕΡΤ ανέλυσε τις φάσεις και είδε πέναλτι πάνω στον Περέιρα

Ξεκάθαρος ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας όσον αφορά τις επίμαχες φάσεις του αγώνα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο ο οποίος στιγματίστηκε από το διαιτητικό έγκλημα των Πουλικίδη – Τσακαλίδη (VAR). Ο τηλεκριτικός διαιτησίας της ΕΡΤ, ανέλυσε τις φάσεις και είδε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα πλην του διαιτητή από τη Δράμα και του VARίστα από την Χαλκιδική, δηλαδή πέναλτι-μαρς πάνω στον Περέιρα, με διπλό μαρκάρισμα του Τσάβες ψηλά και χαμηλά. “Η φάση που σήκωσε μεγάλη κουβέντα είναι αυτή με το πέναλτι, ο παίκτης της ΑΕΚ πάει να περάσει, ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού τον βρίσκει. Δεν υπάρχει αριχκά παράβαση κάτω, όμως με το χέρι τον σπρώχνει ενώ του βρίσκει και το πόδι μετά. Είναι πέναλτι, κακώς δεν δόθηκε”. 

Όσον αφορά το δεύτερο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ για χέρι, ο Βαρούχας είπε: “Η ΑΕΚ ζήτησε χέρι για πέναλτι. Δεν υπάρχει. Έρχεται η μπάλα από τον συμπαίκτη του που είναι σε κοντινή απόσταση και δεν χτυπάει στο τεντωμένο χέρι αλλά στο άλλο, στον αγκώνα που είναι κλειστός”.

Τέλος κατέληξε πως ο Πουλικίδης κακώς δεν διέκοψε το παιχνίδι στη φάση που τραυματίστηκε και μάτωσε ο Βίντα κι από την οποία προέκυψε αντεπίθεση για την ομάδα του Παναιτωλικού την οποία άφησε ο διαιτητής να εξελιχθεί ενώ ο κανονισμός ειναι ξεκάθαρος για τέτοιου είδους περιπτώσεις… 

Δειτε ξανά την φάση: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments