Ελλάδα

Φρικιαστική κακοποίηση ζώων στο Άργος: Σκότωσαν και έκαψαν σκυλιά – Εξετάζεται και αν τα βίασαν

Φρικιαστική κακοποίηση ζώων στο Άργος: Σκότωσαν και έκαψαν σκυλιά – Εξετάζεται και αν τα βίασαν

Πηγή Φωτογραφίας: anagnostis.org//Φρικιαστική κακοποίηση ζώων στο Άργος: Σκότωσαν και έκαψαν σκυλιά – Εξετάζεται και αν τα βίασαν

Σκληρές εικόνες

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώων έγινε στο Άργος, καθώς εντοπίστηκαν σε χωράφι δύο καμμένα σκυλιά, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να τα βίασαν όσο ήταν στη ζωή.

Η ιστοσελίδα anagnostis.org έγραψε ότι το περιστατικό έγινε στη Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους- Μυκηνών, με έναν αγρότη να πηγαίνει στο χωράφι του για να επιθεωρήσει τις μανταρινιές που καλλιεργεί. Τότε, ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα.

Τα δύο καμένα σκυλιά, ένα μικρόσωμο και ένα μεγαλύτερου μεγέθους, βρίσκονταν ανάμεσα από τα δεντράκια και σε διαφορετικές αράδες. Άγνωστοι φαίνεται ότι την προηγούμενη μέρα μετάφεραν τα αδέσποτα στο χωράφι του συγκεκριμένου αγρότη στην Δαλαμανάρα και αφού σκότωσαν τα σκυλιά, στη συνέχεια τα έκαψαν.

Μάλιστα, εξετάζεται αν υπάρχει η πιθανότητα βιασμού των άτυχων σκύλων, όπως μπορεί να υποτεθεί από τη στάση του ενός κουφαριού και πιθανόν για αυτό στη συνέχεια προέβησαν στην καύση τους.

Προσοχή. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments