Lifestyle

Ο Λιάγκας ξέσπασε κατά του Θέμη Αδαμαντίδη: Μην με προκαλείς άλλο, μην λες ότι σε εξέθεσα

Ο Λιάγκας ξέσπασε κατά του Θέμη Αδαμαντίδη: Μην με προκαλείς άλλο, μην λες ότι σε εξέθεσα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο Λιάγκας ξέσπασε κατά του Θέμη Αδαμαντίδη: Μην με προκαλείς άλλο, μην λες ότι σε εξέθεσα

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θύμισε στον τραγουδιστή όταν τον είχε προστατεύσει στο παρελθόν

Εκτός εαυτού ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με τον Θέμη Αδαμαντίδηο οποίος δήλωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν τον προστάτεψε και «έπαιξε» μια δήλωση του τραγουδιστή που ήταν άστοχη και αφορούσε τον Απόστολο Λύτρα.

Θυμίζουμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης σχολίασε για τον Απόστολο Λύτρα: «Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μην φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε, όχι στο αποτέλεσμα, αλλά στο πώς τον έπνιγε η κατάσταση. Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσει όμως στο σημείο να χτυπήσει τη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Αχ, ρε Θέμη. Θα με αναγκάσεις να πω πράγματα τώρα, που δεν έπρεπε να τα πω. Γιατί το κάνεις αυτό λοιπόν; Θεωρώ ότι είσαι καλός άνθρωπος, αδικείς τον εαυτό σου με αυτά που λες και αυτά που κάνεις. Τα βάζεις με εμένα και λες ότι εγώ σε κορόιδεψα; Εγώ εσένα; Είμαι από τους ανθρώπους -και μπορεί κάποιοι να μην το πιστεύετε- έχω προστατεύσει όλους τους καλεσμένους μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θεωρείς ότι είμαι ένας διάολος με διχαλωτή γλώσσα και ουρά που όποιος δε μιλάει στην εκπομπή, τον εκδικούμαι; Τον εκδικούμαι με το να βάλω στο στόμα του πράγματα που δεν έχει πει; Τα είπες αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω αν το ξέρεις. Για να το κλείσω, επειδή εγώ φοράω παντελόνια και δεν χτυπάω γενικά, όχι μόνο τα παιδιά μου. Η μαγκιά είναι να μην χτυπάς κανέναν. Είναι γενικό το σχόλιο αυτό. Θέλω να σου θυμίσω και μην με προκαλείς άλλο, και ήταν 40 άνθρωποι παρόντες εδώ μέσα. Όταν πέρυσι τα Χριστούγεννα έδινες εδώ συνέντευξη και ήταν παρούσα εδώ η πρώην σύντροφό σου, η Κίρκη. Ήταν μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη και λες κάτι πάρα πολύ χοντρό που δεν τολμώ να το πω. Και αφού επέλεξα να μην το παίξω, δεν θα το πω τώρα. Έκοψα τη συνέντευξη εκείνη την ώρα, σου είπα “ότι αν παίξουμε αυτό που είπες, θα καταστραφείς, ενώ εγώ θα κάνω επιτυχία”, το έβγαλα από το μοντάζ και δεν το έπαιξα ποτέ. 40 άνθρωποι εδώ μέσα τραβάγανε τα μαλλιά τους με αυτό που είπες, δεν το πίστευαν. Σοκαριστήκαμε όλοι. Το έκοψα και δεν το έπαιξα. Άρα μην λες για εμένα Θέμη μου ότι σε εξέθεσα. Άλλοι σε εκθέτουν, εγώ πιθανόν να σε προστάτευσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments