Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος θα ασκούσαν μεγαλύτερη πίεση στη ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος θα ασκούσαν μεγαλύτερη πίεση στη ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Άδωνις Γεωργιάδης: Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος θα ασκούσαν μεγαλύτερη πίεση στη ΝΔ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συκοφαντία από το ότι η Κυβέρνηση στήριξε την Διαμαντοπούλου

Την εκτίμηση ότι η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος θα ήταν δυσκολότεροι αντίπαλοι για τη Νέα Δημοκρατία, διατυπώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, ερωτηθείς για τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, απάντησε, λέγοντας: «Δεν μπορώ να σχολιάσω μια εν εξελίξει διαδικασία σε ένα άλλο πολιτικό κόμμα. Σίγουρα τα χαρακτηριστικά του Παύλου Γερουλάνου και της Άννας Διαμαντοπούλου θα ασκούσαν μεγαλύτερη πολιτική πίεση στη ΝΔ. Και εν τιμή λέω πως μεγαλύτερη συκοφαντία δεν υπάρχει από τον ισχυρισμό ότι, δήθεν, η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση βοήθησαν και υποστήριξαν την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου. Η Διαμαντοπούλου θα ήταν μια δύσκολη αντίπαλος για την κυβέρνηση».

Εν συνεχεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε τον προβληματισμό του αναφορικά με την ανάδειξη πολιτικών ηγεσιών από τις βάσεις των κομμάτων, ισχυριζόμενος πως «η ιδέα μιας διαδικασίας όπου ο καθένας ψηφίζει με δυο – τρία ευρώ με προβληματίζει. Ίσως να πρέπει να υπάρχει κάποιο φίλτρο. Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση του κ. Δημήτρη Παπανώτα. Ο Παπανώτας δεν ήταν ποτέ ΠΑΣΟΚ, είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και, παρ’ όλα αυτά, συμμετείχε στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην απουσία των Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή από το πρόσφατο street party στην οδό Ρηγίλλης, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι «ήταν τα γενέθλια των 50 ετών της ΝΔ, δεν ήταν τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα ήταν γελοίο να πω ότι γιορτάζω αυτά τα γενέθλια των 50 ετών της ΝΔ περισσότερο από τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι είναι πρώην πρόεδροι της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργοί. Δεν σχολιάζω αν ήταν σωστή η απόφασή τους. Δεν θέλω να δείχνω αλαζονεία απέναντι σε ανθρώπους με μεγαλύτερη προσφορά στο κόμμα, την παράταξη και την Ελλάδα από μένα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments