Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για 7η Οκτωβρίου: Στο πλευρό του Ισραήλ

Άδωνις Γεωργιάδης για 7η Οκτωβρίου: Στο πλευρό του Ισραήλ

Πηγή Φωτογραφίας: [371089] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ύπουλη, άθλια και τρομοκρατική η επίθεση της Χαμάς

Στη «μαύρη» ετήσια επέτειο της επίθεσης της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ αναφέρεται, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αμέριστη συμπαράστασή του στο λαό της Ισραήλ.

Όπως σημειώνει αναλυτικότερα ο υπουργός Υγείας, πρόκειται για μια άθλια και τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Ισραήλ και εν ψυχρώ εκτέλεση αθώων πολιτών.

Σύμφωνα με τον Ά. Γεωργιάδη, «είμαστε με το Ισραήλ, διότι ποτέ δεν θα δεχθούμε ότι κάποιοι που έπραξαν κάτι τόσο βάρβαρο μπορεί και να έχουν δίκιο. Και όσοι επικρίνουν το Ισραήλ ας μας πουν τι θα έκαναν αν η Χαμάς κράταγε ομήρους τα παιδιά τους για ένα χρόνο τώρα».

Πιο ειδικά, ο υπουργός Υγείας αναφέρει:

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ύπουλη, άθλια και τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ αθώοι πολίτες εκτελέστηκαν εν ψυχρώ άλλοι διότι πήγαν σε ένα φεστιβάλ μουσικής, άλλους τους άρπαξαν μέσα από τα σπίτια τους, σκότωσαν μπροστά τους τα παιδιά τους κλπ….ένα χρόνο μετά 100 άνθρωποι περίπου παραμένουν όμηροι της Χαμάς, οι οποίοι θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα ή ως διαπραγματευτικό χαρτί λες και δεν έχουν ψυχές, δεν έχουν δική τους ζωή, δεν έχουν οικογένειες. Όσοι υποστηρίζουν τους Παλαιστινίους και επικρίνουν το Ισραήλ για την αντίδρασή του όμως, γιατί δεν ενδιαφέρονται για τους ομήρους; Γιατί δεν ξεκινούν λέγοντας: «οι όμηροι πρέπει να επιστραφούν»…διότι στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους γενικά αλλά για το πώς θα ηττηθεί το Ισραήλ. Είμαστε με το Ισραήλ λοιπόν διότι ποτέ δεν θα δεχθούμε ότι κάποιοι που έπραξαν κάτι τόσο βάρβαρο μπορεί και να έχουν δίκιο. Και όσοι επικρίνουν το Ισραήλ ας μας πουν τι θα έκαναν αν η Χαμάς κράταγε ομήρους τα παιδιά τους για ένα χρόνο τώρα. Κάθε συζήτηση για τα όσα συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή πρέπει να ξεκινά με την φράση: «οι όμηροι πρέπει να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους αμέσως!»…. Η Ανθρωπότητα ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσει τί έγινε στις 07 Οκτωβρίου του 2023. Όσα έχουν επακολουθήσει έχουν ως αιτία αυτό το συγκλονιστικά βάρβαρο γεγονός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments