Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ θα μείνει μικρομεσαίο κόμμα

Κωνσταντινόπουλος: Αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ θα μείνει μικρομεσαίο κόμμα

Πηγή Φωτογραφίας: [363979] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Δούκας κάνει "γκελ" στον κόσμο

Για το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας περνούν στον β’ γύρο, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

*Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης εναντίον Δούκα στον β’ γύρο – 301.355 πολίτες στις “πράσινες” κάλπες

O κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι η παράταξη πρέπει να προχωρήσει και να γυρίσει σελίδα.

Όπως σημείωσε, αν δεν συμβεί αυτό και επανεκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, «θα μείνουμε ένα μικρομεσαίο κόμμα».

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο Χάρης Δούκας κάνει “γκελ” στον κόσμο «Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν επιβεβλημένη αυτή η διαδικασία. Το βέβαιο είναι ό,τι έλεγαν και οι πέντε υποψήφιοι, ότι χρειάζεται αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ», επισήμανε ακόμα ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «ο κάθε υποψήφιος με τον δικό του τρόπο έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχει “ταβανιάσει” και χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

«Το 50% πλην του κ. Δούκα είναι εκτός. Το ζητούμενο την επόμενη ημέρα είναι και το ερώτημα με τους 150.000 αν “θα πάμε σε μία από τα ίδια;” ή θα “δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι άλλο;”», διερωτήθηκε σχετικά με το διακύβευμα της κάλπης του β’ γύρου.

Όσον αφορά το ποσοστό του Χάρη Δούκα στην Αθήνα –όπου αναδείχθηκε τρίτος σε ψήφους– ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως «από τη μέρα που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Δούκας, υπήρξε μια μεγάλη πίεση, ακόμα και από την κυβέρνηση. Να σας πω ακόμα πως ο κ. Γερουλάνος είναι βουλευτής Α’ Αθηνών, η κ. Διαμαντοπούλου ήταν. Σε αυτό το κέντρο που υπήρξε μία μεγάλη πίεση, η επικαιρότητα ήταν “γιατί δήμαρχος και πρόεδρος”, όμως σίγουρα δεν λέμε ποιος θα είναι δήμαρχος, αλλά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments