Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Νικητές ήταν ο Γερουλάνος και ο Μπακογιάννης

Σπηλιωτόπουλος για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Νικητές ήταν ο Γερουλάνος και ο Μπακογιάννης

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σπηλιωτόπουλος για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Νικητές ήταν ο Γερουλάνος και ο Μπακογιάννης

Χορηγός επικοινωνίας των όσων συμβαίνουν στο Κίνημα είναι «η κομματική εσωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε να ζητά διαγραφή Κασσελάκη»

Τη δική του ανάλυση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Όπως σημειώνει ο γνωστός επικοινωνιολόγος και πρώην υπουργός που το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν με τον Στέφανο Κασσελάκη, νικητές στον χθεσινό πρώτο γύρο είναι δύο, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Κώστας Μπακογιάννης. Την ίδια ώρα ηττημένος κατά την άποψή του είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και χορηγός επικοινωνίας σε όλη αυτή τη διαδικασία «η κομματική εσωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο σημείο να ζητά διαγραφή Κασσελάκη». Μάλιστα υποστηρίζει πως αυτή η εσωστρέφεια της Κουμουνδούρου «κάνει τα πάντα για να κόβει εισιτήρια στο έργο: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και επιστρέφει δυνατό».

Γράφει χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησής του στο X:

«Δύο λόγια για #εκλογες_ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε δύο νικητές, έναν ηττημένο και ένα χορηγό επικοινωνίας.

Νικητής ο #Γερουλανος αφού για ελάχιστες ψήφους δεν πέρασε στον β΄ γύρο αλλά κέρδισε τη μάχη της πολιτικής αποδοχής και του ήθους από φίλους και αντιπάλους.

Νικητής ο #Μπακογιαννης αφού ακόμα και αν δεν είχε στο μυαλό του την επιστροφή στο Δήμο, σήμερα βλέπει τον δρόμο διάπλατα ανοιχτά.

Μεγάλος ηττημένος ο #Δουκας που στον δήμο του και στην Αττική αποδοκιμάστηκε. Τον έβαλε στο β΄ γύρο η επαρχία που ακόμη εκεί λειτουργεί ο αστικός μύθος περι του στρατηλάτη νικητή του μεγαλύτερου δήμου της χώρας και οχι της ήττας του Μπακογιάννη.

Χορηγός επικοινωνίας η κομματική εσωστρέφεια του #ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο σημείο να ζητά διαγραφή του #Κασσελακη (;)! και που κάνει τα πάντα για να κόβει εισιτήρια στο έργο: το #ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και επιστρέφει δυνατό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments