Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Άδειασε το Ρέντη – Οι 14 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν σε εθνικές ομάδες

Ολυμπιακός: Άδειασε το Ρέντη – Οι 14 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν σε εθνικές ομάδες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Άδειασε το Ρέντη - Οι 14 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν σε εθνικές ομάδες

Άδειασε το Ρέντη, καθώς απουσιάζουν ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 14 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Άδειασε το Ρέντη, καθώς απουσιάζουν ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 14 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δηλαδή το μισό ρόστερ, ενόψει των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Οι Γιώργος Μασούρας, Παναγιώτης Ρέτσος, Ανδρέας Ντόη και Κωνσταντίνος Τζολάκης κλήθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες με την Αγγλία στο Λονδίνο στις 10 Οκτωβρίου και την Ιρλανδία στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 13/10, στο πλαίσιο της 3ης και 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Οι Απόστολος Αποστολόπουλος, Ισίδωρος Κουτσίδης, Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης και Μπάμπης Κωστούλας συμπεριλήφθηκαν από τον Γιάννη Ταουσιάνη στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Σλοβακία (11/10) και τον εκτός έδρας αγώνα με την Κροατία (15/10) για την 16η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2025.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κλήθηκε στην εθνική Μαρόκου για τους δύο αγώνες με αντίπαλο την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία που θα διεξαχθούν στις 12 και 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κόπα Άφρικα.

Ο Νταβίντ Κάρμο θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ανγκόλα για τα δύο παιχνίδια με τον Νίγηρα στις 11 (στη Λουάντα) και στις 15 Οκτωβρίου (στην Καζαμπλάνκα).

Ο Μάρκο Στάμενιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Νέας Ζηλανδίας για το παιχνίδι με την Ταϊτή στις 11 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για το φιλικό ματς με τη Μαλαισία στις 14/10.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ θα παίξει με την Ουκρανία στους δύο αγώνες με την Γεωργία (11/10) και την Τσεχία (14/10) για τα προκριματικά του Nations League.

Κι ο Λορέντσο Πιρόλα θα είναι στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων της Ιταλίας για το εντός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας για τα προκριματικά του EURO στις 15 Οκτωβρίου.

Πηγή: sport24.gr–Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments