Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Όλα έτοιμα στο ΟΑΚΑ – Έγινε η πρόβα τζενεράλε

Παναθηναϊκός: Όλα έτοιμα στο ΟΑΚΑ – Έγινε η πρόβα τζενεράλε

Πηγή Φωτογραφίας: BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχθεί στο εντυπωσιακό νέο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου και ήδη έγινε η πρώτη γενική πρόβα για τον ιστορικό αγώνα της νέας εποχής.

Η μεγάλη στιγμή για τα αποκαλυπτήρια του νέου εντυπωσιακού ΟΑΚΑ πλησιάζει.Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου την Πέμπτη (10/10, 21:15), με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ευρώπης να πραγματοποιού το βράδυ της Δευτέρας (7/10) και την πρώτη γενική πρόβα.

Το γήπεδο είναι έτοιμο προς παράδοση και το μόνο που απομένει είναι οι τελευταίες πινελιές, με τις αλλαγές να είναι πολλές και εντυπωσιακές στον γενικότερο χώρο του ΟΑΚΑ.

Ήδη έχει μπει το νέο υπερσύγχρονο glass floor, που κάνει την εικόνα του γηπέδου εντυπωσιακή. Τα καθίσματα πλέον είναι σε πράσινο χρώμα, ενώ έχουν μπει led στις κολώνες και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος.

Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί καινούργια scoreboard, ενώ και το νέο cube είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ανακαινισμένο είναι και το vip lounge, ενώ τα βλέμματα θα τραβήξουν δεδομένα και οι νέες σουίτες που έχουν δημιουργηθεί.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως, έχει γίνει και η στεγανοποίηση της οροφής, ενώ οι ροές του κόσμου στις θύρες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως με αποτέλεσμα η είσοδος και η έξοδός τους να είναι πιο σύντομη.

Τέλος, έχουν μπει food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν μεγαλύτερη άνεση και να μην χρειάζεται να μετακινούνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments