Lifestyle

Άρης Σερβετάλης: Αγνώριστος! Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού [vid]

Άρης Σερβετάλης: Αγνώριστος! Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Άρης Σερβετάλης: Αγνώριστος! Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού [vid]

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του Άρη Σερβετάλη και μεγάλη αλλαγή στο look του

Ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Άρης Σερβετάλης στην εκπομπή Στούντιο 4 όπου παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο γνωστός ηθοποιός αφού πρώτα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επιλέγει να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

«Υπάρχει αμηχανία τις συνεντεύξεις, είναι λίγο περίεργα, μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πεις κάποια πράγματα…», ανέφερε αρχικά ο Άρης Σερβετάλης.

Σχετικά με τα διαφορετικά κουρέματα και look που δοκιμάζει συχνά, είπε: «Για την εμφάνιση μου, μου αρέσει κάθε φορά που είμαι σε μία παράσταση και υποδύομαι έναν χαρακτήρα – ρόλο, να μπαίνω σε μία διαδικασία αλλαγής και πάντα να το βλέπω σε συνδυασμό με την αισθητική που μου αρέσει».

Όσο για την πίστη στον Θεό, ανέφερε:

«Είναι δώρο η πίστη. Σου δίνεται αν έχεις προδιάθεση ή μια καλή κατάσταση που αναζητάς την αλήθεια. Μετά είναι θέμα εμπιστοσύνης. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία, αισθάνεσαι την αξία της λατρευτικής ζωής, των μυστηρίων, της εξομολόγησης. Είναι βιωματικά τα πράγματα και δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Λες ότι αυτό με ανασταίνει και δεν μπορείς να το εξηγήσεις».

«Οι άλλοι άρχισαν να το βλέπουν ότι έχω τρελαθεί, έχω καεί, πάει αυτός έχει λαλήσει τελείως και δεν επικοινωνεί. Οι φίλοι μου είπανε ότι έχω ξεφύγει τελείως. Εγώ είπα ότι είχα ξεφύγει και τώρα κάπως έρχομαι. Τώρα είναι αντιστρόφως ανάλογα τα πράγματα. Παλιά ήμουν με κόκκινα και μπλε μαλλιά πριν από το «Είσαι το ταίρι μου» κι ήμουν στο περιθώριο και τώρα λες ορθοδοξία, Θεός, σχέση, βιωματικά πράγματα κι είμαι πάλι στο περιθώριο», συνέχισε λέγοντας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments