Lifestyle

Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Λύτρα: «Ήμουν δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια»

Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Λύτρα: «Ήμουν δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Η Θεοδώρα Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Λύτρα: «Ήμουν δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια»

Είναι μαζί εδώ και ένα μήνα

Ο Απόστολος Λύτρας έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και βρίσκεται πλέον σε νέα σχέση, τέσσερις περίπου μήνες μετά το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο γνωστό ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση με τη μεσίτρια, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις τα τελευταία 16 χρόνια. «Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τόνισε ότι το πιο σημαντικό στήριγμα για εκείνον όσο ήταν μέσα στη φυλακή ήταν οι κόρες του.

Από την πλευρά της, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση, κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο. Πείτε μου αν το εγκρίνετε, σας ευχαριστώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments