Πολιτική

Γερουλάνος: Είναι προσβλητικό να πεις σε κάποιον εγώ σε κατευθύνω εκεί

Γερουλάνος: Είναι προσβλητικό να πεις σε κάποιον εγώ σε κατευθύνω εκεί

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1//Γερουλάνος: Είναι προσβλητικό να πεις σε κάποιον εγώ σε κατευθύνω εκεί

«Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει στεναχώρια, αλλά όταν πέφτεις σε τέτοιες μάχες, μπορεί να σε πάνε οπουδήποτε», είπε ερωτηθείς για τα προσωπικά του αισθήματα σχετικά με την εκλογική μάχη, υπογραμμίζοντας πως είναι «σεβαστή η απόφαση του κόσμου»

Ο Παύλος Γερουλάνος, δύο μέρες μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, στον οποίο βγήκε τρίτος με διαφορά κάτω των 1000 ψήφων από τον δεύτερο Χάρη Δούκα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤΙ με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο βουλευτής της Ά Αθήνας αναφέρθηκε στο τι θα κάνει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών

«Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει στεναχώρια, αλλά όταν πέφτεις σε τέτοιες μάχες, μπορεί να σε πάνε οπουδήποτε», είπε ερωτηθείς για τα προσωπικά του αισθήματα σχετικά με την εκλογική μάχη, υπογραμμίζοντας πως είναι «σεβαστή η απόφαση του κόσμου».

Το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει

Όσο για το γιατί δεν ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων, λόγω της μικρής διαφοράς, ξεκαθάρισε πως, «δεν πιστεύω σε αυτές τις διαδικασίες, εκτός αν είναι κάτι εξόφθαλμο. Θα έκανε κακό στον κόμμα αν άνοιγε μια τέτοια διαδικασία για 1000 ψήφους».

Σε ερώτηση για το αν η όλη διαδικασία έκανε κακό στην παράταξη, είπε πως, «δεν νομίζω από αυτά που έχω δει. Όλα έγιναν με ένα μάτι για το καλό του ΠΑΣΟΚ και με τη δυναμική ότι ψηφίζουμε για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει πρωθυπουργό. Γι’ αυτό και έκανα και κάλεσμα στον κόσμο, να προσέλθει στην κάλπη την Κυριακή».

Ο Παύλος Γερουλάνος επέμεινε στην αρχική δήλωση που έκανε το βράδυ της Κυριακής, ότι δηλαδή δεν θα υποστηρίξει κάποιον από τους δύο υποψήφιους, σημειώνοντας πως, «το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει. Η εποχή που μπορούσε κάποιος να φέρει σε εκατοντάδες ψήφους, έχει περάσει». Άλλωστε τόνισε ότι, «είναι προσβλητικό να πεις σε κάποιον εγώ σε κατευθύνω εκεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments