Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Με επτά θεματικές ενότητες το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη – Δούκα – Στον «αέρα» η ημερομηνία

ΠΑΣΟΚ: Με επτά θεματικές ενότητες το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη – Δούκα – Στον «αέρα» η ημερομηνία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΠΑΣΟΚ: Με επτά θεματικές ενότητες το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη – Δούκα – Στον «αέρα» η ημερομηνία

Θα γίνει στα πρότυπα του προηγούμενου ντιμπέιτ

Συμφωνήθηκαν οι όροι του ντιμπείτ στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στα δύο επιτελεία για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν 7 θεματικές ενότητες, στο πρότυπο του προηγούμενου ντιμπέιτ μεταξύ των έξι υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές.

Πιθανότατα η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, καθώς την Πέμπτη αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδος με την Εθνική Αγγλίας, για τους ομίλους του Nations League οπότε τη συγκεκριμένη μέρα θα ήταν μειωμένο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σημειώνεται ότι από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια προκειμένου να μεταφερθεί η ομιλία του στη Θεσσαλονίκη για το Σάββατο, έτσι ώστε η Παρασκευή να είναι κενή. 

Από την πλευρά του Χάρη Δούκα ζητήθηκε να προστεθεί μία ενότητα για το αυξημένο κόστο ζωής και να αναδειχθεί η υζήτηση για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα. Όσον αφορά την ημερομηνία της διεξαγωγής η πλευρά Δούκα ξεκαθάρισε ότι είναι διαθέσιμη και τις 3 ημέρες ( Πέμπτη,Παρασκευή, Σάββατο) και περιμένουν την απάντηση απο την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Σε αναζήτηση συμμαχιών Ανδρουλάκης και Δούκας

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας κάνουν την αποτίμηση του πρώτου γύρου και επικοινωνούν με τους συνυποψηφίους τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την στήριξη τους που είναι πολύτιμη σε αυτή τη φάση.

Αμφότεροι έχουν επικοινωνήσει με τους Παύλο Γερουλάνο, Άννα Διαμαντοπούλου και Μιχάλη Κατρίνη.

Οι δύο μονομάχοι πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τονίζει ότι θα αξιοποιηθούν όλοι οι συνυποψήφιοί του και τον δήμαρχο Αθηναίων να μιλά για την άμεση ανάγκη μεγάλων αλλαγών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments