Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή-Επέστρεψε το εξώδικο η Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή-Επέστρεψε το εξώδικο η Πολιτική Γραμματεία

Πηγή Φωτογραφίας: [367485] 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Πολιτική Γραμματεία έστειλε πίσω το εξώδικο Κασσελάκη και εκείνος τους απειλεί με εισαγγελική εντολή - Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕ για τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη

Ομαδικά πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη μετά το εξώδικο που απέστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας μέλη των «87». Συνεδριάζει εκτάκτως το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή.

Αφορμή, το εξώδικο που απέστειλε ο Στ. Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για διαρροή του πόθεν έσχες του στην «ΕΦΣΥΝ», υπογράφοντας μάλιστα ως «πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Στις αιτιάσεις του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα απάντησε ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να αποκαλύπτει τις πηγές της και πως «η επίκληση προσωπικών δεδομένων στην περίπτωση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες πολιτικών προσώπων αντίκειται στην ουσία τους, που είναι ο έλεγχος και η δημοσιότητα».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας προσανατολίζονται στην ταυτόχρονη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των υποψήφιων προέδρων στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «πολύ σύντομα».

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς ζήτησε, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, να αναρτηθούν άμεσα τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων προέδρων στην ιστοσελίδα του κόμματος.

Ενώ, ζητώντας διευκρινίσεις από τη Θεοδώρα Τζάκρη για τις αναφορές της στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής («δεν σας αναγνωρίζω» και «οι δρόμοι μας χωρίζουν εδώ οργανωτικά»), εκείνη του απάντησε πως επρόκειτο για σχήμα λόγου.

Από την πλευρά των «Κασελίστας», η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε την παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγγου.

«Δεν μπορεί να παραμείνει γραμματέας, γιατί στα χέρια της παραδόθηκε ο φάκελος και μάλιστα σε τυπωμένα αντίγραφα του ”πόθεν έσχες”. Είχε υποχρέωση να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του κ. Κασσελάκη και να τα αναρτήσει ταυτόχρονα με όλους στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λειτούργησε ως θεσμός αλλά ως κομματάρχης» φέρεται να είπε η Θ. Τζάκρη, για να προσθέσει:

«Είναι άλλο πράγμα η διαρροή των προσωπικών δεδομένων και άλλο πράγμα η ταυτόχρονη ανάρτηση των πόθεν έσχες των υποψηφίων».

Ακόμη, υποστήριξε ότι η Όλγα Γεροβασίλη εξακολουθεί να αμφισβητεί ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος ο κ. Κασσελάκης.

Η κυρία Τζάκρη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δήλωσε εξάλλου ότι εάν διαγράψουν τον Κασσελάκη «θα βγάλουμε πρόεδρο το σακάκι του με 92%».

Η Όλγα Γεροβασίλη σήκωσε το γάντι και ζήτησε τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ακολούθησαν πολεμικές τοποθετήσεις μελών της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στους «87».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments