Ελλάδα

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας – Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα έπειτα από φωτιά

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας – Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα έπειτα από φωτιά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας - Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα έπειτα από φωτιά

Ένας άνδρας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής

Ανείωπτη τραγωδία σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, αφού ένας άνθρωπος κάηκε από τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Φυλής, στο κέντρο της Αθήνας.

Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα, αλλά αυτό αποδείχθηκε το μικρότερο κακό, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Συναγερμός στον Βόλο για φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο ένας άνδρας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από κλήση που έλαβε για καπνό σε κουζίνα σπιτιού στην οδό Αναλήψεως. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία σπεύδουν στο σημείο για να ελέγξουν την κατάσταση και να παρέμβουν όπου χρειάζεται.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, η φωτιά πιθανώς προκλήθηκε από ξεχασμένο σκεύος στην εστία της κουζίνας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να περιορίσουν τυχόν κινδύνους και να διασφαλίσουν ότι η κατάσταση θα τεθεί υπό έλεγχο.

Παράλληλα, έχει κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ένας άνδρας που βρισκόταν στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία μετά από εισπνοή καπνού. Για προληπτικούς λόγους, θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι Αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή για να διευκολύνουν την πρόσβαση των σωστικών συνεργείων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments