Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Δίνουμε 7.200 μηνιαίο μισθό στους νέους παθολόγους του νοσοκομείου Δράμας

Άδωνις Γεωργιάδης: Δίνουμε 7.200 μηνιαίο μισθό στους νέους παθολόγους του νοσοκομείου Δράμας

Πηγή Φωτογραφίας: [372115] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Εντός των προσεχών ημερών η προκήρυξη για παθολόγους

«Αυξάνουμε θεαματικά τις μηνιαίες απολαβές των νέων γιατρών που θα θελήσουν να εργαστούν στο νοσοκομείο Δράμας», είπε προ ολίγου, από το βήμα της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε επίκαιρη κοινοβουλευτική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αναστάσιου Νικολαΐδη με θέμα «προγραμματισμός προσλήψεων στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας μετά τον χαρακτηρισμό του ως άγονο τύπου Α’», ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «η Δράμα είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις. Οι προκηρύξεις για το σύνολο των κενών οργανικών θέσεων των παθολόγων για το νοσοκομείο Δράμας βγαίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Η αμοιβή που προβλέπεται είναι 7.200 ευρώ. Περνάμε από τα 600 ευρώ στα 7.200 ευρώ. Βέβαια, δεν είμαι προφήτης και άρα, δεν γνωρίζω τι τελικά θα πράξουν οι γιατροί. Ελπίζω όμως ότι θα υπάρξει θετική ανταπόκριση.

Και σε κάθε περίπτωση, το νοσοκομείο της Δράμας θα συνεχίσει να λειτουργεί. Και οι γιατροί να μην υλοποιήσουν τις απειλές περί παραίτησης και να «τινάξουν στον αέρα» τις προσλήψεις γιατρών στο νοσοκομείο Δράμας. Και θα προσπαθήσουμε να βρούμε σπίτι στους νέους γιατρούς, σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments