Πολιτική

«Βολές» Ανδρουλάκη κατά Δούκα: Έχετε δει πουθενά παγκοσμίως να γίνεται ντιμπέιτ Σάββατο;

«Βολές» Ανδρουλάκη κατά Δούκα: Έχετε δει πουθενά παγκοσμίως να γίνεται ντιμπέιτ Σάββατο;

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε αρχικά στο «ναύγιο» του ντιμπέιτ με τον Χάρη Δούκα, απαντώντας στις αιτιάσεις του δημάρχου Αθηναίων.

«Έχετε δει πουθενά παγκοσμίως να γίνεται ντιμπέιτ Σάββατο;» διερωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας αιχμές για ανθυποψήφιό του, Χάρη Δούκα, που το μεσημέρι της Τετάρτης του επιτέθηκε λέγοντας πως «δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε αρχικά στο «ναύγιο» του ντιμπέιτ με τον Χάρη Δούκα, απαντώντας στις αιτιάσεις του δημάρχου Αθηναίων.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, σήμερα ο κ. Δούκας είχε δημοτικό συμβούλιο. Την Παρασκευή εγώ έχω κεντρική ομιλία στην Θεσσαλονίκη, που δεν πραγματοποίησα στον α’ γύρο. Δεν μπορώ να ακυρώσω αυτή την ομιλία. Την Πέμπτη έχει την Εθνική Ελλάδος» είπε.

Για το αν θα μπορούσε να γίνει το Σαββατοκύριακο διερωτήθηκε: «Έχετε δει πουθενά παγκοσμίως να γίνεται ντιμπέιτ Σάββατο ή Κυριακή πρωί, όπως άκουσα με έναν τρόπο σκωπτικό που περιφρονεί την προσπάθεια που κάνουμε; αυτοί οι λεονταρισμοί δεν βοηθούν.

Έγινε μία σοβαρή προσπάθεια, πετύχαμε όλοι μαζί να γίνει ένα ντιμπέιτ σοβαρό, προγραμματικό, που το είδαν περίπου μισό εκατ. άνθρωποι. Το να το χρησιμοποιούμε τώρα αυτό, παρόλο που γνωρίζουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν, για να κάνουμε ένα μπρα ντε φέρ, εγώ δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αρνούμαι ποτέ τον διάλογο».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται ούτε 80 – 20 ούτε 70 – 30», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας αιχμές κατά του Χάρη Δούκα που ανέφερε πως το 70% απαιτεί αλλαγή ηγεσίας. «Το θέμα δεν είναι που θα πάει καλά ο καθένας μας εσωκομματικά, αλλά που θα πάει καλά η παράταξη» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, με αφορμή ερώτηση για τα ποσοστά του στην Αθήνα.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην βάση του Κινήματος πως «θέλουμε μία μεγάλη συμμετοχή. Ο καθένας που ψήφισε την πρώτη Κυριακή δικαιούται όπου θέλει να ψηφίσει, χωρίς αντίτιμο αυτή τη φορά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments