Πολιτική

Κεραμέως: Στόχος μας να φέρουμε κοντά τους συμπατριώτες μας με τις ελληνικές επιχειρήσεις

Κεραμέως: Στόχος μας να φέρουμε κοντά τους συμπατριώτες μας με τις ελληνικές επιχειρήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κεραμέως: Στόχος μας να φέρουμε κοντά τους συμπατριώτες μας με τις ελληνικές επιχειρήσεις

«Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά αυτούς τους συμπατριώτες μας με τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό», δήλωσε, με ανάρτησή της στο X, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως

«Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά αυτούς τους συμπατριώτες μας με τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό», δήλωσε, με ανάρτησή της στο X, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, αναφορικά με το Rebrain Greece.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ν. Κεραμέως

Είσαι Έλληνας που εργάζεται στο εξωτερικό και σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα; Είσαι εργοδότης που αναζητεί εξειδικευμένους εργαζόμενους στην Ελλάδα; Αυτό το βίντεο σε αφορά! Το Rebrain Greece αποτελεί μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης για τον επαναπατρισμό των συμπολιτών μας που έφυγαν από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά αυτούς τους συμπατριώτες μας με τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό.

Γι’ αυτό διοργανώνουμε δύο μεγάλες εκδηλώσεις δικτύωσης σε δύο Ευρωπαϊκές πόλεις με έντονο το ελληνικό στοιχείο.

  • Η 1η στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας στις 30/11
  • Η 2η στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 14/12

Εκεί οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν ενώ οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε συζητήσεις και συνεντεύξεις, με προοπτική μια θέση εργασίας που θα τους δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Πάνω από 2000 εργαζόμενοι και επιχειρήσεις έχουν ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα του Rebrain Greece για να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχει. Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή στο: http://platform.rebraingreece.gr Στην εκπομπή @SindesisERT με τον @CostasPap και την @ChristineVidou.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments