Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ναυάγησε το debate Ανδρουλάκη-Δούκα για τον β’ γύρο

ΠΑΣΟΚ: Ναυάγησε το debate Ανδρουλάκη-Δούκα για τον β’ γύρο

Πηγή Φωτογραφίας: [369795] ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ECONOMIST (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Η πλευρά Ανδρουλάκη απάντησε αρνητικά για τις ημέρες που προτείνει η πλευρά Δούκα

«Ναυάγησε» το debate Ανδρουλάκη-Δούκα ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή.

Η πλευρά Ανδρουλάκη απάντησε πριν από λίγο αρνητικά για τις ημέρες που είχε προτείνει η πλευρά Δούκα.

Η Πέμπτη θεωρήθηκε προβληματική από πλευράς τηλεθέασης, καθώς στις 21:45 έχει αγώνα η Εθνική Ελλάδος, νωρίτερα θα είχε απέναντι τα τηλεοπτικά δελτία, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης. Την Παρασκευή ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προγραμματίσει ομιλία και συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις για τηλεμαχία Σάββατο ή Κυριακή πρωί απερρίφθησαν ως μη σοβαρές.

Έτσι, η πλευρά του Χάρη Δούκα υποστηρίζει πως το debate «ναυάγησε» με ευθύνη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η πλευρά του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ απαντά, μεταξύ άλλων, πως η πρόταση του Χάρη Δούκα για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλλει στο κύρος της όλης διαδικασίας.

Κύκλοι Ανδρουλάκη: Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια «Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή.

Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωσή μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των έξι υποψήφιων προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία, εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας. Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments