Trash

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον Diddy -Η Χέιλι Μπίμπερ απάντησε με μια φωτό

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον Diddy -Η Χέιλι Μπίμπερ απάντησε με μια φωτό

Πηγή Φωτογραφίας: people.com / INSTAGRAM - HAILEY BIEBER / consent.yahoo.com/

Ένα πιθανό μήνυμα εν μέσω αυξανόμενων εικασιών για τη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον μεγιστάνα της ραπ Sean Diddy Combs έστειλε η Χέιλι Μπίμπερ.

Ένα πιθανό μήνυμα εν μέσω αυξανόμενων εικασιών για τη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον μεγιστάνα της ραπ Sean Diddy Combs έστειλε η Χέιλι Μπίμπερ.

Η 27χρονη σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, που πριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, εξέπληξε τους θαυμαστές της με την ανάρτηση που έκανε, μια παλαιότερη φωτογραφία του τραγουδιστή να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο.

Η αιχμηρή απάντηση της Χέιλι Μπίμπερ σε όσα ακούγονται για τον σύζυγό της Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα throwback στιγμιότυπο στα Insta stories της που δείχνει τον διάσημο τραγουδιστή να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο και στα δυο του χέρια. Ο Τζάστιν εικονίζεται γυμνόστηθος με ένα μαγιό, με τη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία να γράφει, απλώς, «mood» (σ.σ. «διάθεση»).

Πολλοί θεωρούν ότι αυτή η φωτογραφία ίσως να είναι η απάντηση του ζευγαριού στις αυξανόμενες φήμες και εικασίες για τη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον Sean Diddy Combs.

Ο Μπίμπερ και ο Diddy έκαναν παρέα και συνεργάζονταν, και με τον Diddy τώρα να έχει προφυλακιστεί με κατηγορίες για σεξουαλικά σκάνδαλα και να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου, πολλοί είναι αυτοί που ανατρέχουν στο παρελθόν και θέτουν ερωτήματα και για τον Μπίμπερ.

Μάλιστα, έχουν ανασυρθεί βίντεο από το παρελθόν, που δείχνουν τον 15χρονο τότε Μπίμπερ να περνάει «48 ώρες με τον Diddy». Κι όλα αυτά την ώρα που οι κατηγορίες κατά του ράπερ αυξάνονται.

Αυξάνονται οι ανησυχίες για την υγεία του Μπίμπερ μετά τις αποκαλύψεις για τον Diddy Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Τζάστιν είναι αποφασισμένος να μην ασχοληθεί καθόλου με τις φήμες σχετικά με τη σχέση του με τον Sean Diddy Combs, επιλέγοντας αντ’ αυτού να επικεντρωθεί στον ρόλο του ως νέος πατέρας.

Ο ίδιος ο Μπίμπερ δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, αλλά οι θαυμαστές του έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους μετά και την εμφανώς «αδυνατισμένη» εμφάνισή του

«Νιώθει πως είναι μόνος του» Την ίδια ώρα, πηγές λένε στην Daily Mail πως ο τραγουδιστής αισθάνεται ότι δεν έχει κανέναν να μιλήσει για τις αποκαλύψεις για τον Diddy και ότι «πλέει μόνος του σε αυτά τα νερά».

«Ο Τζάστιν αισθάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς στον οποίο μπορεί να μιλήσει, που να τον καταλαβαίνει» εξήγησε η πηγή, προσθέτοντας: «Ήταν ένα παιδί τότε».

«Όλο αυτό με τον Diddy δεν θα μπορούσε να συμβεί σε χειρότερη στιγμή, καθώς προσπαθεί να βιώσει τη χαρά να είναι πατέρας με τον πόνο να πρέπει να αντιμετωπίσει όλα αυτά».

Το βαρύ κατηγορητήριο κατά του Diddy Υπενθυμίζεται πως ο Combs συνελήφθη τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία πως παρακινούσε γυναίκες, υπό την επήρεια ναρκωτικών, και ζιγκολό να υποβάλλονται σε πολυήμερα σεξουαλικά όργια που αναφέρονται ως «Freak Offs».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να χρησιμοποιούσε βία, απειλές και εξαναγκασμό για να πείσει τις γυναίκες να εμπλακούν με τους ζιγκολό στα Freaks Off, που περιγράφονται ως «περίτεχνες και παρασκευασμένες σεξουαλικές παραστάσεις», τις οποίες κανόνιζε και σκηνοθετούσε ο Combs, ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν και συχνά τις κατέγραφε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments