Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπερήφανοι που τηρούμε πλήρως τις υποσχέσεις μας για το νοσοκομείο Δράμας

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπερήφανοι που τηρούμε πλήρως τις υποσχέσεις μας για το νοσοκομείο Δράμας

Πηγή Φωτογραφίας: [370796] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Άριστη η λειτουργία του ΕΚΑΒ

«Οι ασθενείς καλό είναι να πηγαίνουν και σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία πέραν του Αττικόν και του Γεννηματά», σημείωσε, σε πρωινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το νοσοκομείο Δράμας, λέγοντας πως «κάναμε την Δράμα άγονη περιοχή α’. Προκηρύσσουμε όλες τις κενές οργανικές θέσεις παθολόγων για το νοσοκομείο. Τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας στο ακέραιο. Αυτό έγινε αποδεκτό και από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης στη χθεσινή συζήτηση στο Κοινοβούλιο, κάτι που αποτελεί ένα καλό παράδειγμα κοινοβουλευτικού διαλόγου».

Απαντώντας, εξ άλλου, σε ερώτηση για τα ράντζα στα δημόσια νοσοκομεία, ο υπουργός Υγείας είπε πως «ράντζα υπάρχουν μόνο στα νοσοκομεία Αττικόν και Γεννηματάς. Όμως, υπάρχουν εφημερεύοντα νοσοκομεία, τα οποία είναι άδεια. Πολλοί πηγαίνουν στην εφημερία με το ΕΚΑΒ και οι ασθενείς δεν έχουν περιθώρια επιλογής. Όμως, πολλοί πηγαίνουν περιπατητικά στο νοσοκομείο και καλό είναι οι ασθενείς να επιλέγουν και άλλα νοσοκομεία. Αττικόν και Γεννηματάς έχουν ισχυρή φήμη και για αυτό το λόγο τα προτιμούν οι πολίτες.. Υπάρχει όμως συνεφημερία Γεννηματά και Σισμανόογλείου. Οι πολίτες ας επιλέγουν και το Σισμανόγλειο. Ο κόσμος επιλέγει τα «διάσημα» νοσοκομεία. Αν είσαι όμως περπατητικός ασθενής, μπορείς να πας σε κάποιο άλλο νοσοκομείο, όπως στο Σισμανόγλειο, στο Ελπίς κ.λπ.

Μιλώντας, τέλος, για το ΕΚΑΒ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως «το ΕΚΑΒ λειτουργεί άριστα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το ΕΚΑΒ. Φέτος είχε μια συγκλονιστική επιτυχία. Ο μέσος χρόνος αναμονής στη Χαλκιδική έπεσε από τη 1 ώρα σε 15 λεπτά. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το ΕΚΑΒ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments