Αθλητισμός

Αγγλία Ελλάδα: Γαλανόλευκο ΕΠΟΣ στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ! [1-2]

Αγγλία Ελλάδα: Γαλανόλευκο ΕΠΟΣ στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ! [1-2]

Πηγή Φωτογραφίας: NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Μία μέρα μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μία μέρα μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ που σόκαρε τους πάντες, η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο Γουέμπλεϊ και με πρωταγωνιστή τον Παυλίδη που πέτυχε δύο γκολ, τα πρώτα σε αυτό το γήπεδο στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Αγγλίας για την 3η αγωνιστική του Nations League!

«Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι παίκτες της Εθνικής ομάδας για τον θάνατο του Μπάλντοκ και όντως μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι. Έτσι, αφού πρώτα χρειάστηκε η εντυπωσιακή απόκρουση του Βλαχοδήμου σε σουτ του Μπέλιγχαμ στο 3′, ήρθε στο 5′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Παυλίδη που έφυγε άουτ μετά την πάσα του Τζόλη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

  • Ελλάδα 9
  • Αγγλία 6
  • Ιρλανδία 3
  • Φινανδία 0

Αγγλία (Λι Κάρσλεϊ): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στόουνς, Κόλγουιλ, Λιούις, Ράις, Γκόρντον (60′ Γουότκινς), Σάκα (52′ Μαντουέκε), Πάλμερ, Φόντεν (72′ Σολάνκε), Μπέλιγχαμ.

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Σιώπης (65′ Ζαφείρης), Κουρμπέλης (74′ Μάνταλος), Τζόλης (86′ Κωνσταντέλιας), Μπακασέτας (86′ Βαγιαννίδης), Μασούρας (65′ Πέλκας), Παυλίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments