Αθλητισμός

Γιατί δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης στο φιλικό με τον Ατρόμητο

Γιατί δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης στο φιλικό με τον Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: [372074] EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΛΙΟΝ - ΟΣΦΠ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μεντιλίμπαρ ήθελε να δει συνολικά τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του

Ο Μεντιλίμπαρ ήθελε να δει συνολικά τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και η πλειοψηφία τους δεν βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» έως τώρα. Παίκτες όπως οι Μπιανκόν, Γκαρσία, Παπακανέλλος, Ανδρούτσος αλλά και οι Ολιβέιρα, Βέλντε που είναι πιο μπροστά με περισσότερες συμμετοχές, συν τους «πιτσιρικάδες» της Κ19, Τανούλη και Λώλη είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Paschalakis (@alexandros_paschalakis)

Το ίδιο και οι δύο τερματοφύλακες, Αναγνωστόπουλος και Μπότης. Στο πλάνο ήταν να παίξει και ο Πασχαλάκης που έχει να αγωνιστεί από τις 10 Αυγούστου και το φιλικό στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού όμως η αιτία της μη συμμετοχής του ήταν ένα τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί. Προτιμήθηκε να μην ρισκάρει και να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να το ξεπεράσει ώστε με την επιστροφή να είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ αποτελώντας την μπακ-απ λύση του Τζολάκη που έχει παίξει βασικός σε όλα τα ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments