Αθλητισμός

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατροπή! Το μπουκάλι ΔΕΝ ΉΤΑΝ βότκας [vid]

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατροπή! Το μπουκάλι ΔΕΝ ΉΤΑΝ βότκας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατροπή! Το μπουκάλι ΔΕΝ ΉΤΑΝ βότκας [vid]

Ανατρεπτικά είναι τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Ανατρεπτικά είναι τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζόρτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του στην πισίνα του διαμερίσματος του στην Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης (09/10)

Ανατροπή με το περιεχόμενο του μπουκαλιού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Γκούμα, το μπουκάλι που βρέθηκε κοντά στην πισίνα που ο Μπάλντοκ έχασε την ζωή του και αρχικά θεωρήθηκε μπουκάλι βότκας, ήταν εν τέλει αντισηπτικό για τα χέρια.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτου Μπούσιου απομένουν ακόμη 2-3 τυπικές καταθέσεις για να κλείσει και επίσημα ο φάκελος της υπόθεσης. Ακόμη η αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ήταν μόνος του στο διαμέρισμα από το μεσημέρι

Επίσης, οι αρχές εξετάζουν υλικό από τις κάμερες του κτιρίου όπου βρισκόταν το διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή, αλλά και από τον δρόμο, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν ήταν κανείς άλλος μαζί του. Από την μέχρι τώρα εικόνα δε φαίνεται να υπάρχει δεύτερο άτομο στον χώρο, αφού από νωρίς το μεσημέρι φαίνεται πως δεν υπήρχε άλλος μαζί του.

Τέλος, το κινητό τηλέφωνο του άτυχου ποδοσφαιριστή θα πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πότε αναμένονται οι τοξικολογικές

Σε δύο με τρεις εβδομάδες αναμένεται το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου, μέσα στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα, «βυθίζοντας» στο ανείπωτο πένθος ολάκερη την ευρωπαϊκή αθλητική κοινότητα.

Όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το άψυχο σώμα του Τζορτζ Μπάλντοκ, αυτός έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, γεγονός το οποίο παρέπεμπε σε πνιγμό. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τη νεκροψία – νεκροτομή που έλαβε χώρα εχθές το μεσημέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments