Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Τιμητικά τα λόγια των ανθρώπων της Pfizer για το πρόσωπό μου

Άδωνις Γεωργιάδης: Τιμητικά τα λόγια των ανθρώπων της Pfizer για το πρόσωπό μου

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ομιλία προς τα ηγετικά στελέχη της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη

Τιμητικά και συγκινητικά ήταν τα λόγια των κορυφαίων στελεχών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη για τον Άδωνι Γεωργιάδη και το έργο του.

Κατά την παραμονή του στη συμπρωτεύουσα, ο υπουργός Υγείας είχε τη δυνατότητα να μιλήσει στο μεγάλο Κέντρο της εν λόγω εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.Ο Ά. Γεωργιάδης υπενθυμίζει πως η επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη επένδυση που είχε επιτύχει ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί 1.300 άτομα, γεγονός που έκανε τον CEO της εταιρείας παγκοσμίως να μιλήσει με τα θερμότερα λόγια για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του υπουργού Υγείας:

«Η ημέρα μου όμως έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς η Pfizer μου έκανε την τιμή να με καλέσει να μιλήσω στην επέτειο του μεγάλου Κέντρου της εταιρίας αυτής που έχει φτιαχτεί στην Θεσσαλονίκη. Η επένδυση της Pfizer στην Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη επένδυση που είχα επιτύχει ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ένα μήνα αφού είχα αναλάβει τα καθήκοντα μου τον Αύγουστο του 2019.

Με κάλεσαν λοιπόν να μιλήσω μαζί με τον CEO της εταιρίας παγκοσμίως τον Δρ Άλμπερτ Μπουρλά (Έλληνα από την Θεσσαλονίκη), τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας (και μέλλοντα νέο Επίτροπο) κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Αγγελούδη.

Η αρχική επένδυση επρόκειτο να απασχολήσει 200 άτομα και ξέρετε πόσοι εργάζονται τώρα εκεί 4 χρόνια μετά την έναρξης της; 1300….και ακολουθούν πολλοί ακόμη καθώς το κέντρο συνεχώς αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς!

Τα λόγια του Δρ Μπουρλά για μένα και για το πόσο συνέβαλα στην υλοποίηση αυτής της επενδύσεως ήταν πολύ τιμητικά και πολύ συγκινητικά για μένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments