Πολιτική

Μητσοτάκης: Το «Αγία Σοφία» υπόδειγμα συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα

Μητσοτάκης: Το «Αγία Σοφία» υπόδειγμα συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου γίνεται ανακαίνιση

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα επείγοντα του νοσοκομείου Παίδων, όπου υλοποιούνται έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης ύψους 1,26 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος για την κατασκευή πρότυπων ΤΕΠ και την αναβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του ΤΕΠ που έχουν ήδη ανακαινιστεί και παραδοθεί, εμβαδού 1.080 τετραγωνικών μέτρων, και ενημερώθηκε για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που παρέχονται. Παράλληλα, επισκέφθηκε και το τμήμα του ΤΕΠ, έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης, με παρεμβάσεις στις κτηριακές εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον επόμενο μήνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές και γονείς παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου τον ξενάγησε ο διοικητής του νοσοκομείου Μανώλης Παπασσάβας.

Κατά τη σύσκεψη, αμέσως μετά την περιήγηση, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως το παράδειγμα του Παίδων είναι ενδεικτικό της συνεργασίας του ιδιωτικού με τον δημόσιο τομέα και συνεχάρη τη διοίκηση για το έργο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments