Αθλητισμός

Αταμάν: Άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ, ήμασταν απαίσιοι στην άμυνα [vid]

Αταμάν: Άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ, ήμασταν απαίσιοι στην άμυνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αταμάν: Άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ, ήμασταν απαίσιοι στην άμυνα [vid]

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με νίκη (96-93) επί του ΠΑΟΚ, η απόδοσή του όμως δεν ήταν καλή και ειδικά στην άμυνα, με τον Εργκίν Αταμάν να μην κρύβει στις δηλώσεις του τη δυσαρέσκειά του για την προσπάθεια των παικτών του.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους «πράσινους» (και τον Ολυμπιακό) με τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League είναι τόσο μεγάλη, ώστε να παίρνουν νίκες ακόμη κι όταν δεν παίζουν καλά. Όπως έγινε δηλαδή και στην προκειμένη περίπτωση, με τον Τούρκο προπονητή να τονίζει ότι οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που άξιζαν να νικήσουν με βάση το μπάσκετ που έπαιξαν.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ειδικά ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ. Είχαμε απαίσια άμυνα. Κάθε φορά μας κέρδιζαν στο 1v1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε αρκετά, ο Ρέιολντς ήταν εκτός παρκέ γιατί είχε 4 φάουλ. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με αυτό το μπάσκετ που έπαιξε», είπε αρχικά ο Αταμάν και συνέχισε.

«Είμαστε κουρασμένοι, κάποιοι από τους παίκτες μας είχαν κακή απόδοση επιθετικά. Στην άμυνα όλη η ομάδα δεν ήταν καλή, γιατί το να δεχθούμε 93 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πολλοί για εμάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments