Ελλάδα

Ασπρόπυργος: ΕΔΕ για τον θάνατο του 45χρονου πυροσβέστη σε τροχαίο [vid]

Ασπρόπυργος: ΕΔΕ για τον θάνατο του 45χρονου πυροσβέστη σε τροχαίο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [372503] ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Τη θλίψη του για τον θάνατο του 45χρονου πυροσβέστη σε τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο, εξέφρασε με ανάρτηση του στο X, ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας

Τη θλίψη του για τον θάνατο του 45χρονου πυροσβέστη σε τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο, εξέφρασε με ανάρτηση του στο X, ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Στην ανάρτηση του, ο κ. Κικίλιας εκφράζει τη «βαθιά του λύπη» για τον θάνατο του άτυχου πυροσβέστη και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους άλλους δύο επιβαίνοντες στο όχημα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Χθες, 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις (3) Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο (2) Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος (3), οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

Και οι τρεις (3) πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments