Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ 1 και ΣΥΡΙΖΑ 2 αν αποκλειστεί ο Κασσελάκης [vid,pics]

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ 1 και ΣΥΡΙΖΑ 2 αν αποκλειστεί ο Κασσελάκης [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ 1 και ΣΥΡΙΖΑ 2 αν αποκλειστεί ο Κασσελάκης [vid,pics]

Η Αριστερά δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τις δημοκρατικές διαδικασίες

«Δεν υπάρχει κανένα εσωκομματικό πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία», διαβεβαιώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε σημερινή παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται στις εξελίξεις στον χώρο της αντιπολίτευσης και τονίζει πως «τα πολιτικά χαρακτηριστικά του κ. Παύλου Γερουλάνου και της κ. Άννας Διαμαντοπούλου είναι πιο ανταγωνιστικά προς τη ΝΔ από ό,τι τα πολιτικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν ο Χάρης Δούκας και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει και πάλι μεγάλο κόμμα».

Μιλώντας ειδικότερα για την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ά. Γεωργιάδης εκτιμά πως «για τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η Αριστερά δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τις δημοκρατικές διαδικασίες. Απεναντίας, σε κανένα αστικό κόμμα, όπως είναι η Νέα Δημοκρατία δεν θα αποκλείαμε έναν υποψήφιο από τη διεκδίκηση της προεδρίας. Στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατάλαβαν ότι μάλλον θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης, υπήρξε η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες. Ωστόσο, δεν μπορείς αντιδημοκρατικά να αποκλείσεις κάποιον. Ένας πρώην πρόεδρος δεν μπορεί να κατεβεί υποψήφιος στο κόμμα του! Εκτιμώ ότι θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ 1 και ΣΥΡΙΖΑ 2 αν αποκλειστεί ο Κασσελάκης. Προβλέπω, δε, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλουν τα άπλυτά τους στη φόρα».

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτημα για τα εσωκομματικά της ΝΔ, ο υπουργός Υγείας ήταν σαφής, υποστηρίζοντας πως «εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ δεν υπάρχουν. Η ΝΔ έχει πολύ βαθιές ρίζες στην κοινωνία και τα προσωπικά χαρακτηριστικά υποχωρούν. Δεν είναι δουλειά μου να κάνω υποδείξεις στους δύο πρώην προέδρους μας και πρωθυπουργούς της χώρας, κ.κ. Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments