Πολιτική

Εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα Ανδρουλάκη-Δούκα για συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής

Εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα Ανδρουλάκη-Δούκα για συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα Ανδρουλάκη-Δούκα για συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής

Λίγες ώρες απομένουν για το β' γύρο των εκλογών που θα αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής

Λίγες ώρες απομένουν για το β’ γύρο των εκλογών που θα αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε: «θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε ισάξια τη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξει κυβερνητική σελίδα η Νέα Δημοκρατία και να έχουμε καλύτερες μέρες. Θα τον υπηρετήσω αυτόν τον στόχο με όλες μου τις δυνάμεις, με όλους τους συνυποψηφίους μου και όλα μας τα στελέχη».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε δηλώσεις του στο Open, τόνισε πως: «όλη η ΚΟ και τα υπόλοιπα στελέχη πρέπει να έχουν λόγο, ρόλο και ευθύνη».

Παράλληλα, στελέχη εκφράζουν τη στήριξή τους στις δύο υποψηφιότητες. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, δήλωσε: «Να ενισχύσουν με τη ψήφο τους τον Πρόεδρο και πάλι του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και για το οποίο χρειάζεται και πιστεύω ότι το κατανοεί, τη συμμετοχή και συνεργασία όλων».

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου δήλωσε στην Καθημερινή, πως «ο Χάρης Δούκας φαίνεται να έχει αντιληφθεί το πνεύμα των καιρών και την αναγκαιότητα για ανάληψη άμεσης πολιτικής δράσης για την αμφίπλευρη διεύρυνση της Παράταξης».

Όσοι έμειναν εκτός δεύτερου γύρου απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής.

«Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Όλοι θα παλέψουμε για ένα ΠΑΣΟΚ με διακριτή, ισχυρή ταυτότητα που θα ταράξει τα νερά», επισημαίνει η Άννα Διαμαντοπούλου.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κατρίνης, αναφέρει: «Οι πολίτες, ελεύθερα και ανεπηρέαστα, θα επιλέξουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με τη μαζική συμμετοχή τους σε αυτή την ανοιχτή, δημοκρατική διαδικασία».

«Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί στις κάλπες και αυτή την Κυριακή! Για ένα νέο ξεκίνημα, με νέα ορμή, με το ΠΑΣΟΚ δύναμη ελπίδας και ανατροπής», τονίζει η Νάντια Γιαννακοπούλου βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Την Κυριακή οι κάλπες ανοίγουν στις 7:00 και κλείνουν στις 19:00 Το απόγευμα.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments