Πολιτική

Θ. Οικονόμου: Γελοία μεθόδευση, θέλουν να μας προσμετρήσουν για να δημιουργήσουν τεχνητή απαρτία

Θ. Οικονόμου: Γελοία μεθόδευση, θέλουν να μας προσμετρήσουν για να δημιουργήσουν τεχνητή απαρτία

Πηγή Φωτογραφίας: [372504] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Για «μεθόδευση» της «νομενκλατούρας» έκανε λόγο, σε δήλωσή του, ο Θανάσης Οικονόμου, έξω από τον χώρο όπου πρόκειται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή

Για «μεθόδευση» της «νομενκλατούρας» έκανε λόγο, σε δήλωσή του, ο Θανάσης Οικονόμου, έξω από τον χώρο όπου πρόκειται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο κ. Οικονόμου κατήγγειλε τη «γελοία μεθόδευση» με την οποία προσμετρούνται ως παρόντες μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που δεν έχουν πάρει καρτελάκι.

«Παρευρεθήκαμε στον χώρο για πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς λόγους, δεν πήραμε καρτελάκια και δεν δώσαμε διαπιστευτήρια και θέλουν να μας προσμετρήσουν ώστε να δημιουργήσουν τεχνητή απαρτία και να πάρουν τα διοικητικά μέτρα τα οποία έχουν προαποφασίσει», ανέφερε.

«Μια ακόμα απαράδεκτη μεθόδευση. Είναι πολιτική η στάση μας να μην νομιμοποιούμε τέτοιου τύπου διαδικασίες. Είναι μια διαδικασία που θυμίζει ούτε καν τις μαύρες μέρες των στρατοδικών της χούντας», πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση των παρευρισκομένων για ποιους λόγους δεν μπαίνουν στην αίθουσα.

Η δήλωση του κ. Οικονόμου πυροδότησε διαπληκτισμούς μεταξύ των παρευρισκομένων που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη και της λεγόμενης «πλειοψηφίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments