Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Ελίασον απάντησε στα μεταγραφικά σενάρια

ΑΕΚ: Ο Ελίασον απάντησε στα μεταγραφικά σενάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Ο Ελίασον απάντησε στα μεταγραφικά σενάρια

Ο Σουηδός εξτρέμ της «Ένωσης», σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Aftonbladet» απασχολεί έντονα σύλλογο του MLS και όχι μόνο

Ο Σουηδός εξτρέμ της «Ένωσης», σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Aftonbladet» απασχολεί έντονα σύλλογο του MLS και όχι μόνο, κάτι πάντως που τον ίδιο δεν φαίνεται να τον απασχολεί.

«Δεν έχω ιδέα. Επικεντρώνομαι μόνο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και ότι πρέπει να κάνουμε καλά πράγματα. Για να πάω όσο καλύτερα γίνεται τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον σύλλογό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκλας Ελίασον που έσπευσε να παραδεχθεί πως  ήταν αποτυχία που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί φέτος στη League Phase του Conference League.

Για τον φετινό στόχο, σχολίασε«Δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα πάντα στοχεύει να είναι εκεί. Ήταν απογοητευτικό που συνέβη τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά η προσοχή είναι τώρα μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Όσο για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να σκεφτεί να πουλήσει παίκτες τον Γενάρη εξ αιτίας του ότι δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ελίασον συμπλήρωσε: «Όχι, δεν με ανησυχεί. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και ο σύλλογος έχει επενδύσει πολύ σε καλούς παίκτες. Είναι απόλαυση. Θέλεις να έχεις μια υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστική ομάδα». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments