Αθλητισμός

Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0: “Γαλάζιος” θρίαμβος για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0: “Γαλάζιος” θρίαμβος για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: [372565] UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μπακασέτας και Μάνταλος τα γκολ της νίκης

Την 4η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο Nations League πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδας, η οποία με γκολ των Μπακασέτα και Μάνταλου επικράτησε με 2-0 της Ιρλανδίας στο Καραϊσκάκη και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της.

Ο αγώνας θα μπορούσε να αρχίσει άσχημα για την Εθνική μας ομάδα, αφού η κόντρα στον Ρότα σε προσπάθεια του Κουρμπέλη να διώξει είχε ως αποτέλεσμα ο Φέργκιουσον να βγει τετ α τετ αλλά, υπό πίεση, δεν έκανε καθόλου καλό τελείωμα.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να πέφτει και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη μεγάλη φάση, με την έναρξη του δεύτερου όμως ήρθε το γκολ. Στο 48′ ο Μπακασέτας σούταρε με το δεξί λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Αυτή την ομάδα που πήρε τελικά ακόμη μία νίκη και μάλιστα με 2-0, αφού στο 91′ ο Κέλεχερ έκανε λάθος ενώ είχε βγει από την περιοχή και ο Μάνταλος με πλασέ στην κενή εστία σφράγισε το τρίποντο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ (4 αγωνιστικές)

Ελλάδα 12 Αγγλία 9 Ιρλανδία 3 Φινλανδία 0

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιακός, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (82′ Μάνταλος), Σιώπης, Μασούρας (65′ Πέλκας), Μπακασέτας (72′ Ζαφείρης), Τζόλης (82′ Τσιμίκας), Παυλίδης (72′ Δουβίκας).

Ιρλανδία (Χέιμιρ Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Ο’ Σέι, Κόλινς, Σκέιλς, Μπρέιντι, Κούλεν, Σμόντικς (73′ Τζόνστον), Νάιτ, Ογκμπένε (57′ Εμποσέλε), Πάροτ, Φέργκιουσον (57′ Τέιλορ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments