Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Βάφτηκε” πράσινο το ντέρμπι στο μπάσκετ γυναικών [62-55]

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Βάφτηκε” πράσινο το ντέρμπι στο μπάσκετ γυναικών [62-55]

Πηγή Φωτογραφίας: [372546] Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2024-2025 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κορυφαία η Σταμολάμπρου για τις νικήτριες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών και τον νίκησε με 62-55, έχοντας για πρωταγωνίστριες τις Σταμολάμπρου και Ντίξον.

Το παιχνίδι είχε πάθος από το ξεκίνημά του και αρκετά φάουλ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι και το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με τις «ερυθρόλευκες» να είναι μπροστά με 17-14.

Οι «πράσινες» κατάφεραν να αντιδράσουν στη δεύτερη περίοδο και να πάρουν το προβάδισμα, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με το σκορ στο 32-29 και όλα να είναι ανοιχτά ενόψει του δεύτερου.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμη και με διψήφια διαφορά, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά και τις δύο ομάδες να μπαίνουν στην τελευταία περίοδο με το σκορ 54-46.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να αντιδράσουν αλλά οι «πράσινες» διατήρησαν τον έλεγχο, προηγήθηκαν με 59-47 στο 36′ και τελικά πήραν τη νίκη με 62-55.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments