Ελλάδα

«Έσπασε» τη σιωπή του ο κρεοπώλης δέκα μήνες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

«Έσπασε» τη σιωπή του ο κρεοπώλης δέκα μήνες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Έσπασε» τη σιωπή του ο κρεοπώλης δέκα μήνες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο ανακριτικό έργο καταγγέλει η αδερφή του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, που είχε συνταράξει το Μεσολόγγι.

Η σορός του 31χρονου είχε βρεθεί στις 22 Ιανουαρίου, έπειτα από 18 μέρες εξαφάνισης, σε βαλτώδη περιοχή στην Ευαγγελίστρια, στον κάμπο Ευηνοχωρίου και ο 50χρονος κρεοπώλης, που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του.

Όπως γράφει η Realnews ο ίδιος, εννέα μήνες μετά, ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή, την οποία και θα ακολουθήσει εν όψει της συμπληρωματικής κατάθεσής του στην ανακρίτρια αλλά και ενόψει της δίκης που θα ακολουθήσει.

Μιλώντας στους νομικούς, που τον υποστηρίζουν, και σε συγγενικά του πρόσωπα, ο κρεοπώλης ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε αυτός το έγκλημα. Ο ίδιος επιμένει ότι άφησε τον Μπάμπη Κούτσικο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, προκειμένου να συναντηθεί με κάποιον φίλο του, και ότι δεν έχει ιδέα για το τι έκανε ο 31χρονος στη συνέχεια.

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το έγκλημα. Δεν πυροβόλησα τον Μπάμπη, δεν είμαι δολοφόνος. Ναι μεν πήγαμε μαζί εκεί, αλλά εγώ τον άφησα στη διασταύρωση όπου είχε ραντεβού με κάποιον φίλο του και δεν ξέρω τι έγινε μετά», λέει ο κρεοπώλης σύμφωνα με τη RealNews.

Αν και το υλικό από τις κάμερες αποκάλυψε την επίμαχη διαδρομή του τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου, όταν μετέφερε τον Μπάμπη Κούτσικο με το τζιπ του, ο 50χρονος δηλώνει ότι απλά τον μετέφερε στο σημείο που του ζήτησε και ότι δεν είχε καν όπλο μαζί του, ενώ το θύμα κρατούσε καραμπίνα.

«Εγώ ούτε το όπλο είχα πάρει μαζί μου, ούτε τίποτα… εκείνος μου ζήτησε να τον μεταφέρω. Ο Μπάμπης είχε μαζί την καραμπίνα του για τη συνάντηση με τον άγνωστο. Το έλεγα και τότε στις έρευνες, μακάρι να βρεθεί το όπλο να ξεμπερεδεύω και εγώ. Ούτε αποτυπώματα βρέθηκαν πάνω του, ούτε DNA δικό μου. Η αλήθεια θα λάμψει στη δίκη», αναφέρει προς τους οικείους του ο κατηγορούμενος κρεοπώλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments