Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Επικράτηση Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Χάρη Δούκα

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Επικράτηση Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Χάρη Δούκα

Πηγή Φωτογραφίας: Ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με ομιλίες των υποψηφίων Προέδρων του κόμματος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Με 59,8% προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 65,3% της ενσωμάτωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης στο δεύτερο γύρο των εκλογών για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ . Ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 40,13%. Σημειώνεται ότι στις 19:30 έκλεισαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο νυν πρόεδρος στο 44,07 % των εκλογικών τμημάτων έρχεται πρώτος με 59,64% έναντι του Χάρη Δούκα που έλαβε το 40,36 των ψηφισάντων.

Συνολικά ψήφισαν 212.269 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ , δηλαδή η συμμετοχή σε σχέση με τον πρώτο γύρο, όπου ψήφισαν 303.223 ήταν κατά, περίπου 28,5% μειωμένη.

Τα αποτελέσματα ΠΑΣΟΚ σε Αττική και Αθήνα

Στην Αττική στο 27,6% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 60,7% και ο Χάρης Δούκας 39,3%.

Στο Δήμο Αθηναίων στο 7% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 66,5% και ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει 33,5%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments